Çağrı Market açıldı

Kızılpınar beldesi yeni bir iş yerine daha kavuştu. Çağrı Süpermarket'in açılışı Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Bahar Caddesi'nde düzenlenen törenle yapıldı.

Çağrı Market açıldı
03 Temmuz 2007 Salı 08:26

Çağrı Süpermarketin açılışına Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Seyithan Caferoğlu, Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, Çerkezköy Ak Parti İlçe Başkan Vekili Gökhan İnce, Çerkezköy Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Akın Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

250 metrekare alan üzerine yapılan ve hizmet vermeye başlayan Çağrı Süpermarketin sahibi Ali Demir, süpermarketi açmasının en büyük nedeninin ekonomideki düzgün gidişatının olduğunu söyledi.

Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ise beldenin göreve geldikleri günden itibaren sürekli geliştiğini belirterek, şunları söyledi:

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

"Göreve geldiğmizden beri Kızılpınar'da hizmetlerimize süratle devam ediyoruz. Vatandaşlarımız geleceğe güvenle bakmaya başladı. Gün geçtikçe Kızılpınar'da marketler artıyor, esnaflar çoğalıyor. Kızılpınar'da boş dükkan kalmadı. Yatırımlar devam ediyor, geleceğe umutla gidiliyor. AK Parti Başbakan, Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı ve dava arkadaşlarının sayesinde bu yatırımlar yapılıyor. Milletvekilimiz Sait Yazı'nın beldemize hizmetleri oldu ve yapmaya devam ediyor. Milletvekili Adayı demiyorum, Milletvekilimiz diyorum sizlere güvenerek.

AK PARTİ'YE DESTEK VERİN

Biz Ankara'ya gittiğimizde itfaiyeden tutun, aldığımız hibe paralara kadar aldığımız her şeyde Ahmet Kambur'un emeği olmuştur. Bize ve beldemize büyük hizmetler vermiştir. Bu sefer kendisi Milletvekili Adayı olmadı, Sait Yazı'ya 'Sen yürü' dedi, aday olmadığı halde şimdi AK Parti'nin bir neferi olarak 22 Temmuz için çalışmalarına devam ediyor. Hiç endişe etmeden geleceğinize, Kızılpınar'a umutla bakın. Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için destek verin.

Kızılpınar'a yeni bir market açan Ali Demir kardeşimize hayırlı uğurlu olsun der, bol kazançlar dilerim" dedi.

İSTİKRAR İÇİN AK PARTİ'YE OY VERİN

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ın konuşmasından sonra konuşan Milletvekili Adayı Sait Yazı, "Ben 12 yıl Kızılpınar'da oturdum. Bu yüzden sizlere hemşehrim diyorum. Kızılpınar daha önceleri köydü, şimdi şehirleşme yolunda hızla ilerliyor. Türkiye'de istikrar için oy kullanırız. Bunun sonucunda da Kızılpınar'ın kalkınması devam eder. Türkiye Cumhuriyeti'nde koalisyon hükümeti devam etmemeli, koalisyon demek hırsızlık demek. Buna fırsat vermeke ve Ak Parti'yi getirmek için çalışmak lazım.

İYİ İŞLER YAPILDI

Ahmet Abi istikrar ve ülkemiz için hizmet ediyor. Hepiniz gece gündüz demeden Ak Parti için tanıdıklarınızdan ve dostlarınızdan oy istemelisiniz. Sloganlarla ülke yönetilmiyor. Faruk Başkan'ın her zaman dediği gibi 'Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.'

4.5 senede Türkiye'de iyi şeyler oldu. Buraya açılış için geldik. Marketimizi açan kardeşimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

GELİŞME TEK BAŞINA İKTİDAR İLE OLUR

Türkiye'nin hep tek başına iktidarlık döneminde gelişim gösterdiğini belirten Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur ise "4.5 yılda Türkiye hem çok değişti, hem çok gelişti. Bu değişime Kızılpınar'da ayak uydurdu. Türkiye Ak Parti döneminde ileriye doğru gitti. İleriye doğru gitmenin devam etmesi için Ak Parti'ye ihtiyaç var. Aday olmamama rağmen destek istiyorum.

ÜLKENİN AKP'YE İHTİYACI VAR

Çünkü Ak Parti iktidarlığına ihtiyacımız var. Ülkeyi ekonomik krizlerde devralan bu hükümet nereden nereye getirdi. Önümüzdeki 5 yıl çok önemli,Türkiye'nin geriye dönmemesi ve daha ileriye gitmesi için Ak Partiye'ye ihtiyaç var.

Türkiye hep tek başına iktidarlar zamanında gelişim gösterdi. Oylarınızı Ak Parti'de birleştirmenizi istiyoruz. Ankara'ya arkadaşlarımız ne kadar güçlü giderlerse dönüşümler o kadar faydalı olur. Marketi açan arkadaşımızı tebrik eder bol kazançlar dilerim" dedi.

Daha sonra okunan duaların ardından marketin açılış kurdelesi kesildi.

AK PARTİLİLER ESNAF VE VATANDAŞLARI DOLAŞTI

Çağrı Market'in açılışının yapılmasının ardından Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, Tekirdağ Milletvekili Adayı Sait Yazı ve Ak Partililer Kızılpınar'daki esnafları ve vatandaşları dolaşarak, destek istedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.