Çakır Sound’tan iftar yemeği

Çakır Sound Profesyonel Ses ve Görüntü Sistemleri sahibi Yalçın Çakır, Trakya’da bulunan modifiye araç severleri iftarda buluşturdu. Çakır Sound Profesyonel Ses ve Görüntü Sistemleri’nde gerçekleştirilen iftar programında Yalçın Çakır, katılım gösteren herkese teşekkür etti

Çakır Sound’tan iftar yemeği
20 Haziran 2016 Pazartesi 17:52

MODİFİYE ARAÇ SEVERLER BİR ARAYA GELDİ
 
Çakır Sound Profesyonel Ses ve Görüntü Sistemleri sahibi Yalçın Çakır’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına modifiye araç severler bir araya geldi. Çorlu, Tekirdağ, Lüleburgaz, Babaeski ve Edirne’den gelen katılımcıları tek tek karşılayan Çakır, yemek öncesi de kısa bir konuşma yaptı.
 
KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
 
İftar yemeği öncesi konuşan Çakır Sound Profesyonel Ses ve Görüntü Sistemleri sahibi Yalçın Çakır, araçları modifiye etmenin bir tutku olduğunu ifade ederek, bu tutkuya bağlı kişilerle aynı masada iftar yapmak dolayı mutlu olduğunu kaydetti. Çakır son olarak, çeşitli il ve ilçelerden gelerek kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara da teşekkür etti.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.