‘Cami ve Gençlik’ afişleri sergileniyor

Çerkezköy İlçe Müftülüğü tarafından Merkez Osmanlı Camii duvarı ile Müftülük girişine ‘Cami ve Gençlik’ konulu afişler asıldı. Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda asılan afişler, Kutlu Doğum Haftası’na kadar kalacak

‘Cami ve Gençlik’ afişleri sergileniyor
25 Ekim 2014 Cumartesi 07:59

AFİŞLER DUVARDAKİ YERLERİNİ ALDI
Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda ‘Cami ve Gençlik’ konulu afişler cami duvarlarına asıldı. Konu hakkında açıklama yapan Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, “Geçen sene Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ndaki konu cami, kadın ve çocuktu. Bu sene de ‘Cami ve Gençlik’ konusu ön plana çıkarıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı yaptığı çalışmalar neticesinde gerekli dökümanları İl Müftülüklerine gönderirken, İlden de bizlere ulaştırılan afişleri Merkez Osmanlı Camiin Duvarı ile Müftülüğümüzün girişine astık” diye konuştu.

AMAÇ GENÇLERİ CAMİYE ÇEKMEK
Müftü Tuna konuşmasının devamında ise, “Müftülüğümüzün girişine asılan afişimiz 2’ye 4.40 ebatında, merkez Osmanlı Cami duvarına asılan afişlerde 2’ye 6 metre ebatıda. Afişlerin birinde ‘Şehrin kalbinde buluşuyor’, diğerinde ise ‘Geç kalma genç gel’ sözleri yer alıyor. Bu seneki konunun amacı gençlerimizi camiye çekmek ve ibadetlerini yapmalarını sağlamaktır. Cami duvarına ve Müftülük girişine asılan afişler Kutlu Doğum Haftası’na kadar kalacak” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.