Candan Yüceer onur üyesi oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği’nin onur üyesi oldu. Dernek Başkanı Murat Akay, düzenlenen kahvaltı programında Yüceer’e üyelik belgesini takdim etti

Candan Yüceer onur üyesi oldu
27 Ağustos 2016 Cumartesi 12:45

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER
 
Çerkezköy’de hizmet vermekte olan Pasha Hotel’de düzenlenen kahvaltı programına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akay ve Dernek yöneticileri katıldı.
 
“ÇERKEZKÖY’ÜMÜZ ADINA ÇOK MUTLU OLDUM”
 
Kurdukları dernekten dolayı Murat Akay’a hayırlı olsun dileklerini ileten CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Çerkezköy’ümüz adına çok mutlu oldum. Çok güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Güzel bir ekip oluşturmuşsunuz. İhtiyacınız olan her an bana ulaşabilirsiniz. Her zaman yanınızdayız.” ifadelerini kullandı.
 
89’UNCU ONUR ÜYESİ OLDU
 
Davetlerini kırmayıp programa katıldığı için CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’e teşekkür eden Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, “Candan Hanım gibi Çerkezköy’ün önemli isimlerinden birini derneğimize üye yapmaktan onur duyuyoruz. Sayın Milletvekilimiz Derneğimizin 89’uncu onur üyesi oldu. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
 
BELGE TAKDİM EDİLDİ
 
Kahvaltı programının sonunda CHP Milletvekili Candan Yüceer’e, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği üyeliğini simgeleyen bir belge takdim edildi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.