CANIM KARDEŞİM BENİM 3 ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Çerkezköy Belediyesi’nin kültür ve sanat aktiviteleri çerçevesinde ‘Canım Kardeşim Benim 3’ adlı müzikli çocuk tiyatrosu haftasonu Çerkezköylü çocuklar ile buluştu.

CANIM KARDEŞİM BENİM 3 ÇOCUKLARLA BULUŞTU
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Kasım 2021 Pazar 17:20

21 Kasım Pazar günü saat 13.00 ve 15.00’da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde 2 seansta sahnelenen ‘Canım Kardeşim Benim 3’ isimli müzikli çocuk tiyatrosuna çocuklar büyük ilgi gösterirken, doyasıya eğlendiler.

EĞİTİM VE ÖĞRETİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk ara tatilinin 22 Kasım Pazartesi günü sona erdiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,“Tatilden önce çocuklarımızı müzikli çocuk tiyatrosu ile buluşturmak istedik. Bu çerçevede 21 Kasım Pazar günü ‘Canım Kardeşim Benim 3’ adlı müzikli çocuk tiyatrosunu Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezimize getirerek, çocuklarımızın eğlenmesini, pandemi ve okul stresini atmalarını arzu ettik. Tiyatromuza katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyor, eğitim ve öğretim hayatlarında üstün başarılar diliyorum” dedi.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

2 seans halinde Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Canım Kardeşim Benim 3’ adlı müzikli çocuk tiyatrosunun sonunda Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Cengiz Memiş tarafından tiyatro ekibine gösterileri için teşekkür edilerek, çiçek takdim edildi.

‘Canım Kardeşim Benim 3’ adlı müzikli çocuk tiyatrosunun sonnuda izlemeye gelen çocuklara Çerkezköy Belediyesi tarafından bastırılan ‘Uçabileceğini hayal eden tavuk’ ve ‘Balino’ isimli çocuk kitapları hediye edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.