Çerkezköy bayramlaştı

Ramazan Bayramı nedeni ile Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde bayramlaşma töreni düzenlendi

Çerkezköy bayramlaştı
27 Haziran 2017 Salı 16:29

PROTOKOL YERİNİ ALDI
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın, eşi Güliz Akay ile birlikte ev sahipliği yaptığı Bayramlaşma Programı’na Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve eşi Vahide Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş ve eşi Nurten Candaş, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Türk Hava Kurumu Başkanı Mustafa Zümbül, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Esengül Güven, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, gaziler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
BAYRAM HARÇLIĞI DAĞITTI
Bayramlaşma programına katılan konuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken; bayramlaşma programın sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından, programa katılan çocuklara bayram haçlığı dağıtıldı. Program sonunda kısa bir konuşma yapan Başkan Akay, başta Çerkezköylüler olmak üzere herkesin bayramını kutlayarak; “Ramazan Bayramı’nın tüm halkımıza ve ülkemize sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.