Çerkezköy Belediyesi maske dağıttı

Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Corona virüs tedbirleri kapsamında, ilçe genelindeki durak ve ana caddelerde maske dağıttı.

Çerkezköy Belediyesi maske dağıttı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Nisan 2020 Çarşamba 13:01


Çerkezköy Belediyesi  Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevlileri tarafından, Corona Virüs salgınıyla mücadele kapsamında, sabah saatlerinden itibaren kentimiz genelindeki işçi durakları ile Atatürk ve Öztrak Caddelerimizde maske dağıtıldı.
   Kent genelinde maske dağıtımının düzenli olarak sürdürüleceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ''Vatandaşlarımızdan isteğimiz, kendisi ve ailelerin sağlığı için kurallara uymaları, evlerinden dışarı çıkmak zorunda kaldıkları her an maskelerini mutlaka takmalarıdır" dedi.
   Maske dağıtımının yanı sıra, Zabıta Müdürlüğü ekipleri de Corona Virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler konusunda esnaf ve toplu taşıma araçları denetimlerini sürdürürken; vatandaşlarımızı da maskesiz dışarı çıkmamaları konusunda uyardı.
   Corona Virüs (Covid 19) salgınına karşı yapılan çalışmalar kapsamında Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de bir yandan Pazar yerleri, cadde ve sokaklarda yıkama çalışmaları yaparken; bir yandan da kentimiz genelinde bulunan çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor, eskiyen konteynerleri de yenileri ile değiştiriyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.