Çerkezköy Belediyesi’nden kandil simidi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Regaib Kandili dolayısı ile Çerkezköy genelinde kandil simidi dağıtıldı.

Çerkezköy Belediyesi’nden kandil simidi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Şubat 2022 Cuma 17:10

Regaib Kandili dolayısı ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki kandil simidi dağıtımına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı da katılarak, vatandaşın Regaib Kandilini kutladılar.

AKAY’DAN KANDİL MESAJI

Çerkezköy halkının ve İslam Aleminin Regaib Kandili’ni tebrik eden ve hayırlara vesile olmasını dileyen Akay, “Bu gece idrak edeceğimiz Regaib Kandili’nin başta ilçemiz olmak üzere kentimize, Tekirdağ’ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimizin Regaib Kandili’ni ve mübarek üç aylarını kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

PAZAR YERİ’NDE ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Çerkezköy Belediyesi önündeki Kandil Simidi ikramının ardından Çerkezköy Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’ne geçen Akay, pazarda bulunan vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza Kandil simidi dağıtarak vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın mübarek Regaib Kandili’ni kutladı, Pazar esnafı ve vatandaşlarla da sohbet etti.

KAMU KURULUŞLARINA DA KANDİL SİMİDİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından Belediye önünde Kapalı Pazar Yeri’nde, Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinde kandil simidi dağıtılırken, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerine de Belediye görevlileri tarafından kandil simidi ikramında bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.