Çerkezköy Belediyesi’nden kandil simidi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Miraç Kandili dolayısı ile ilçe genelinde kandil simidi dağıtımı yapıldı.

Çerkezköy Belediyesi’nden kandil simidi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Şubat 2022 Pazar 16:21

Miraç Kandili dolayısı ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki kandil simidi dağıtımına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı da katılarak, vatandaşların Miraç Kandilini kutladılar.

BAŞKAN AKAY’DAN KANDİL MESAJI

Çerkezköy halkının ve İslam Aleminin mübarek Miraç Kandili’ni tebrik eden ve hayırlara vesile olmasını dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu gece idrak edeceğimiz Miraç Kandili’nin başta ilçemiz olmak üzere kentimize, Tekirdağ’ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimizin MiraçKandili’ni kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

PAZAR YERİ’NDE DE KANDİL SİMİDİ DAĞITIMI YAPILDI

Çerkezköy Belediyesi önündeki kandil simidi ikramının ardından Çerkezköy Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’ne geçen Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı Kapalı Pazar Yerimizde pazar alış verişi için bulunan vatandaşlara ve esnaflara kandil simidi dağıtarak vatandaşların ve esnafların mübarek Miraç Kandili’ni kutladı.

KAMU KURULUŞLARINA DA KANDİL SİMİDİ ULAŞTIRILDI

Çerkezköy Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda, Kapalı Pazar Yeri’nde, Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinde kandil simidi dağıtılırken, ilçedede bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerine de Belediye görevlileri tarafından kandil simidi ikramında bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.