Çerkezköy Belediyesi’nden mahalle iftarları

Pandemi nedeni ile iki yıldır kurulamayan Çerkezköy Belediyesi’nin mahalle iftarlarının ilki Bağlık Mahallesi’nde kurulurken, ikincisi ise Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Dinarsu firmasının katkıları ile 9 Nisan Cumartesi günü Fatih Mahallesi’nde kuruldu

Çerkezköy Belediyesi’nden mahalle iftarları
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Nisan 2022 Pazar 10:16

Çerkezköy Belediyesi’nin 2014 yılından beri Ramazan aylarında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları Bağlık ve Fatih Mahallelerinde kurulan iftar sofraları ile yeniden başladı.

KAYMAKAM DURU DA MİSAFİR OLDU

Bağlık Mahallesi’nde Bağlık Muhtarlığı çevresinde kurulan iftar sofrasına Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katılırken, iftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Her yıl düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarımıza pandemi nedeni ile ara vermiştik. 2 yıllık aranın ardından bu yıl mahalle iftarlarımıza Bağlık Mahallesi ile başladık. Binlerce Bağlık Mahallesi’nde ikamet eden hemşerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık” dedi.

TEŞEKKÜRLER DİNARSU

Bağlık Mahallesi’nde kurulan ilk iftarın ardından ikinci mahalle iftarı Fatih Mahallesi’nde kuruldu. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Dinarsu firmasının katkıları ile Fatih Mahallemizde bulunan Adliye Binası’nın arkasındaki otopark alanında kurulan mahalle iftarına Tekirdağ CHP Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Nedim Yılancı, CHP İlçe Başkanı Ayfer dönmez, İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Meclis Üyeleri, Dinarsu firmasının yetkilileri ve Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin ile birlikte katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Fatih Mahallemizde de Dinarsu firmamızın katkıları ile hemşehrilerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açıp, sohbetlerimizi gerçekleştirdik. Fatih Mahallemizdeki iftarımıza katkıda bulunan Dinarsu Firmasına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca iftar soframızda bizlerle beraber olan mahalle sakinlerimize de teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.