Çerkezköy, efsane Rock grubunu ağırlayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları, bu yıl ikincisini düzenleyeceği Gençlik Şöleni kapsamında Türk Rock müziğinin efsane gruplarından Kurtalan Ekspres’i Çerkezköylü müzikseverlerle buluşturuyor

Çerkezköy, efsane Rock grubunu ağırlayacak
10 Temmuz 2017 Pazartesi 11:00

BARIŞ MANÇO TARAFINDAN KURULDU
Barış Manço'nun 1972 yılında kurduğu, vefatına kadar birlikte çalıştığı ve ismini Haydarpaşa - Kurtalan hattında çalışan Kurtalan Ekspres'den alan ünlü müzik grubu kuruluşundan bu yana pek çok ünlü sanatçıyı bünyesinde barındırdı.
KURTALAN EKSPRES
İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Gençlik Şöleni geleneksel hale geliyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan şölenin sanatçı konuğu ise Türk Rock Müziği’nin efsane gruplarından Kurtalan Ekspres.



MERT CAN TÜRKERİ DE SAHNE ALACAK

12 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’da kapalı otoparkın üzerinde bulunan alanda gerçekleşecek olan konser ücretsiz olup, Kurtalan Ekspres’in hemen öncesinde Çerkezköy'ün genç seslerinden, geçtiğimiz sene O Ses Türkiye’de yarışan Mert Can Türkeri ve ekibi de sahne alacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.