Çerkezköy güzel bir sosyal alana daha kavuşmuş olacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı devam eden Kentpark’ta incelemelerde bulunarak görevlilerden son durum hakkında bilgi aldı.

Çerkezköy güzel bir sosyal alana daha kavuşmuş olacak
05 Aralık 2017 Salı 16:57

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
İl genelinde sürdürülen çalışmaların sürekli olarak takibini gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, bu kapsamda Çerkezköy ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Kentpark’ta incelemelerde bulundu. İncelemelerde Başkan Albayrak’a Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da eşlik etti.
HIZLI VE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR
Kentpark’ın son durumu hakkında görevli personelden bilgi alan Başkan Albayrak, “Çalışmalarımız hızlı ve sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Kentpark, sürekli olarak nüfusu büyüyen Çerkezköy’ümüzün önemli bir sosyal ihtiyacıydı. Bu park tamamlandığında Çerkezköy güzel bir sosyal alana daha kavuşmuş olacak. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.