Çerkezköy Rotary’den Anıtkabir ziyareti

Çerkezköy Rotary Kulübü, Ataşehir Rotary Kulübu katkılarıyla düzenlenen 2420. Bölge Rotary Organizasyonu kapsamında “ATAMIZA GİDİYORUZ” etkinliğine katılarak Anıtkabir’i ziyaret etti. 12’ncisi düzenlenen etkinliğe 33 otobüs ve 7-8-9’uncu sınıflarda okuyan, başarılı yaklaşık bin 500 öğrenciyle katılım sağlandı

Çerkezköy Rotary’den Anıtkabir ziyareti
07 Kasım 2016 Pazartesi 16:25

ATAMIZA GİDİYORUZ
Çerkezköy Rotary Kulübü, Ataşehir Rotary Kulübu katkılarıyla düzenlenen 2420. Bölge Rotary Organizasyonu kapsamında “ATAMIZA GİDİYORUZ” etkinliğine katılarak Anıtkabir’i ziyaret etti. 12’ncisi düzenlenen etkinliğe maddi imkanları yetersiz, daha önce Ankara'yı ve Anıtkabir'i görmeyen, 7-8-9’uncu sınıflarda okuyan, başarılı yaklaşık bin 500 öğrenciyle katılım sağlandı.
GÖRME ENGELLİ SPORCULARA BETİMLEME YOLUYLA ANLATIM SAĞLANDI
Anıtkabir’in haricinde Türkiye Büyük Millet Meclisi, Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Müzesi’nin de ziyaret edildiği etkinlikte, Fındıklı Rotary, Fındıklı Rotaract ve Fındıklı Interact Kulüplerinin katkılarıyla görme engelli sporcuların Anıtkabir'de bulunan nesnelere dokunması için Anıtkabir Komutanlığı'ndan özel izin alınarak, betimleme yoluyla anlatım sağlandı.
AKAY VE MANDALI’YA TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Rotary Kulüp 2016-17 Dönem Başkanı Kaan Taşkın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Atamızın huzurunda bir ilki gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Etkinliğimizi Bölge Görevlilerimizle, Başkanlarımızla, eşlerimizle ve bütün seyahat boyunca hayatımızı kolaylaştıran dostlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi bizim yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkürlerimi sunuyorum.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.