Çerkezköy sizlere emanet

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 15 Ağustos 2013 tarihinde göreve başladığı Çerkezköy’den 1 Aralık 2016 tarihinde Sultanbeyli Kaymakamlığına atanması nedeni ile ayrıldı. Hükümet Konağı’nda tüm daire çalışanlarıyla vedalaşan Kaymakam Kubilay, “Çerkezköy sizlere emanet. Hakkınızı helal edin.” dedi

Çerkezköy sizlere emanet
15 Aralık 2016 Perşembe 17:34

HELALLİK İSTEYEREK VEDALAŞTI
Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan ayrılarak İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığı’na yola çıkan Kaymakam Kubilay’ı uğurlamak için İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nı temsilen Albay Ali Atay, Merkez Komutan Vekili Piyade Üsteğmen Kenan Sezgin, AK Partili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Gaziler, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve Muhtarlar, şehit aileleri ve STK temsilcileri Çerkezköy Hükümet Konağı’na geldi.
SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYACAĞIM
Çerkezköy Kaymakamlık Makamı’ndan ayrılırken ilk vedasını Çerkezköy’de görevli basın mensuplarıyla yapan Kaymakam Kubilay, “Çerkezköy’de basın mensupları ile koordineli bir şekilde çalışmaya ve basının yaptığı her türlü eleştirel haberi dikkate almaya özen gösterdim. Çerkezköy merkezli Marmara Gazeteciler Derneği de resmen kuruldu. İnşallah sizleri kendi yerinizde ziyaret etme imkanım olur. Sizleri de dernek olarak Sultanbeyli de ağırlamaktan büyük onur duyacağım” ifadelerini kullandı.
BİRLİKTE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPTIK
Kaymakam Kubilay daha sonra vedalaşmak için Hükümet Konağı’na gelen misafirlerle ve daire çalışanlarıyla tek tek vedalaştı. Binadan çıktıktan sonra kısa bir konuşma yapan Kaymakam Kubilay, “ “Çerkezköy sizlere emanet. Bu şehri hak ettiği noktalara getirmek, eğitim ve sağlıkta marka kent yapmak için çalışmalara devam edin. Birlikte çok güzel işler yaptık. İnşallah benden sonra çok daha iyi işler yapacaksınız. Hakkınızı helal edin” dedi ve makam aracına binerek İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığı’na gitmek üzere Çerkezköy’den ayrıldı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.