Çerkezköy tarihine mal olmuş kişilerdir

Kent Konseyi seçimlerinin ardından Başkanlık görevine getirilen Serkan Karagöz, birim başkanları ve yürütme kurulu üyeleriyle birlikte teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret eden Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, yaptığı açıklamada, “Muzaffer Yaztepe çok sevdiğim bir insandır. Burada olmasından dolayı çok mutluyum. 20 sene başkanlık yapmak kolay bir şey değil. Ali Bozdağ ile birlikte bu insanlar Çerkezköy tarihine mal olmuş kişilerdir. Arka arkaya seçim kazanarak bu koltuklarda oturmaları Çerkezköylüler tarafından iyi değerlendirildiğini görüyorum ve bu da bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Çerkezköy tarihine mal olmuş kişilerdir
23 Ekim 2014 Perşembe 08:17

ZİYARETİN YENİ DURAĞI ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ OLDU
Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Kent Konseyi seçimlerinde kendilerine destek olup yalnız bırakmayan kamu kurum ve kuruluşların temsilcilerine teşekkür ziyaretini sürdürüyor. Kısa bir süre önce de Çerkezköy Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret eden Serkan Karagöz’e Kent Konseyi Kültür ve Sanat işleri Başkanı M.Günay Gökçe, Çevre ve Sağlık İşleri Başkanı Nurtekin Erol ve Yürütme Kurulu Üyeleri Emine Demir ile Kenan Tatlı eşlik etti.

YAZTEPE VE BOZDAĞ ÇERKEZKÖY TARİHİNE MAL OLMUŞ KİŞİLERDİR
Muzaffer Yaztepe, misafirlerini kapıda karşılayarak makamında ağırlarken, Serkan Karagöz’de kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek, “Muzaffer Yaztepe çok sevdiğim bir insandır. Burada olmasından dolayı çok mutluyum. 20 sene başkanlık yapmak kolay bir şey değil. Ali Bozdağ ile birlikte bu insanlar Çerkezköy tarihine mal olmuş kişilerdir. Arka arkaya seçim kazanarak bu koltuklarda oturmaları Çerkezköylüler tarafından iyi değerlendirildiğini görüyorum ve bu da bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah bundan sonrada aynı şekilde değerlendirilecektir” dedi.

ÇALIŞMALARDA BAŞARILAR DİLEDİ
Esnafa ve vatandaşlara layık olmaya çalıştıklarını ifade eden Muzaffer Yaztepe ise, “Asla işimizde şaibe yoktur ve herkese eşit mesafedeyiz. Kent konseyi temsilcileri olarak sizlere teşekkür ediyorum. Çalışmalarınız da başarılar diliyoruz. Çerkezköy için önemli ve gerekli çalışmalara katkı sağlayacağınıza inancımız tamdır. Serkan Karagöz görev aldığı sosyal işlerde son derece başarılı çalışmaları olduğu bilinmektedir ve Çerkezköy için doğru bir tercihtir. Yeni görevinde başarılar diliyor hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Esnaf kefalet kooperatifi temsilcileri olarak bizler her türlü destek ve katkıya hazırız” açıklamasında bulundu.

ÇERKEZKÖYLÜ OLARAK SİZİNLE GURUR DUYUYORUM
Yaztepe ile aynı düşünceleri paylaştıklarının altını çizen Kent Konseyi Başkanı Karagöz, “Bu koltuklara insanlar birini sevmezse oturtturmazlar. Tesadüfen gelebilirsiniz ama uzun yıllar kalmak, o koltukta oturmak ve hizmet etmek kolay bir şey değil. Bu bağlamda bende sizleri kutluyorum. Çerkezköy’e çok düzgün çalışmaları oldu. Sıkıntıda olan esnafımızın yanında olduğunu biliyoruz. Kolay şeyler değil, insanların zor günün de yanında olarak çözüm üretmek en iyisidir. Yasaların emrettiği çerçevede elinizden geleni yapıyorsunuz. Bir Çerkezköylü olarak sizinle gurur duyuyorum” diye konuştu.

İNSAN GELİŞİMİ SEMİNERİ DÜZENLENECEK
Serkan Karagöz konuşmasının sonunda ise çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Etüt Merkezi ile ortaklaşa 3-7 Kasım tarihleri arasında insan gelişimiyle ilgili seminer düzenleyeceğiz. Bunu tamamen kent konseyi ve etüt merkezi işbirliğinde gerçekleştireceğiz. Masraflarını da Etüt merkezi karşılıyor. Bizim hiç bütçemiz yok. İçişleri Bakanlığının hazırladığı yönerge de belediyelerin bizlere de bütçe ayırması söyleniyor ama büyükşehir olduğu için bu yıl böyle geçti. 2015 yılı için başkanımıza bütçe sunacağız. Hiçbir şey parasız olmuyor, masraflarımız karşılansın yeter. Hiçbir ücret almaksızın gönüllü olarak bu işi yapmaya çalışıyoruz. Kent Konseyi olarak da aramızda Çerkezköy’e bir şeyler katmak isteyen Çerkezköy sevdalısı insanlar yer alıyor” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.