Çerkezköy TSO ile Drama TSO arasında protokol imzalandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Yunanistan’ın Drama Ticaret ve Sanayi Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı

Çerkezköy TSO ile Drama TSO arasında protokol imzalandı
18 Ekim 2017 Çarşamba 13:29

AB PROJELERİNDE YETKİN
Avrupa Birliği projelerinde yetkinliğiyle bilinen Drama TSO ile bugün gerçekleştirilen işbirliği protokolü imza törenine Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri, Metin Taşdelen, Sinan Sifil, Mesut Görgün, Meclis Üyesi Mehmet Danyeli Ve Genel Sekreter Hakan Gel İle Drama Tso’dan Yönetim Kurulu Başkanı Georgiadis Stefanos, Genel Sekreter Pimenidis Zissis İle Dış İlişkiler Yöneticisi Alkis Papadimatriou katıldı. Törende ayrıca Selanik Türkiye Ataşeliğinden Ticaret Ataşesi Mehmet Serkan Buralı ile Ataşe Sekreteri Süha Haliloğlu da hazır bulundular. 
PROTOKOLL İMZALANDI
16 Ekim Pazartesi günü saat 12.00’de Drama Ticaret ve Sanayi Odasına ulaşan Türk delegasyonu, Drama Ticaret ve Sanayi Odası ile Protokol İmza Töreni sonrası birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından 15.30’da ayrıldı.
TRABZON TSO İLE DE İMZALAMIŞLARDI
Drama Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz Temmuz ayında Trabzon TSO ile Karadeniz İşbirliği Projesi için Trabzon TSO ile de protokol imzalamıştı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.