Çerkezköy’de anlamlı gün

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenecek olan Toplu Nikah Töreni, 29 Ağustos Cumartesi günü saat 12.00'da Çerkezköy Belediyesi önünde yapılacak

Çerkezköy’de anlamlı gün
27 Ağustos 2015 Perşembe 16:46

 TÖREN, BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE YAPILACAK

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Toplu Nikah Töreni'nde Çerkezköy Belediyesi’ne müracaat eden çiftlerin nikahı Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından şahitler ve Çerkezköy halkının önünde kıyılacak.

SÜNNET OLAN ÇOCUKLARA HEDİYELER VERİLECEK

Çerkezköy Belediye Binası önünde düzenlenecek olan Toplu Nikah Töreni'nin ardından Çerkezköy Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 194 çocuğa çeşitli hediyeleri verilecek.

“HALKIMIZI TÖRENİMİZE DAVET EDİYORUM”

Artan terör olayları nedeni ile sünnet olan yavrularımıza ve evlenecek olan çiftlere eğlence yapmama kararı aldıklarını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Bu yıl Belediyemize müracaat eden 194 yavrumuzun sünnet işlemlerini gerçekleştirerek erkekliğe ilk adımlarını atmalarına vesile olduk. Sünnet olan yavrularımıza ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler de düzenleyecektik fakat son günlerde artan terör olayları nedeni ile konserleri iptal ettik. Ayrıca Çerkezköy Belediyesi olarak ilçemizde çeşitli nedenler ile nikah kıyamayan çiftleri tespit ederek, bu çiftlerimizin nikah akdini Cumartesi günü Belediye Binamızın önünde gerçekleştireceğiz. Halkımızı hem nikah programımıza, hem de sünnet olan yavrularımızın sevincine ortak olmaya davet ediyorum." açıklamasında bulundu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.