Çerkezköy’de Go Kart heyecanı!

Adrenalin dolu Go Kart araçları ile her anında heyecan yaşamak isteyenler şu günlerde Kipa önüne koşuyor! Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği Go Kart ile 7 dakikalık tur 10 TL…

Çerkezköy’de Go Kart heyecanı!
02 Ağustos 2014 Cumartesi 07:54

 
Günümüzde motorsporlarının atası olarak bilinen karting, dünyaca ünlü ralliciler ve formula pilotları hatta motorsiklet yarışçılarının bile bu spora attıkları ilk adım olarak gösteriliyor. İşte Çerkezköy’deki Go Kart pisti…
ÜÇ YILDIR ÇEREZKÖY’DE
Çerkezköy KİPA Kampus Alanı içerisinde bin 300 metrekare alanda çalışan Go Kart araçlarının işletmecisi Latif Atar, 3 yıl önce Çerkezköy’e geldiğini söyledi. Daha önce İstanbul’da Go Kart işletmeciliği yaptığını belirten Atar, “Orada sözleşmemiz bitti. KİPA talep etti bende 2011’in 8. ayında Çerkezköy’e geldim” dedi. Bayramda hareketli geçen Go Kart pistinin her anı heyecan ve adrenalin dolu.
ZENGİN OYUNCAĞI
Bayram tatili nedeniyle oldukça ilgi gören Go Kart pisti 7 gün boyunca hizmet veriyor. “KİPA ile birlikte kapatıyoruz” diyen işletmeci Latif Atar, “Sabah 9.00 gece 11.00 arası çalışıyoruz. Hafta sonu tatili hafta için her gün açık. Ama yağışlı günlerde çalışmıyoruz. Zaten araçlar yağmurlu havada gitmiyor. Bayram tatillerinde, resmi tatillerde gelen çok oluyor ancak diğer zamanlarda ilgi İstanbul’daki gibi değil. Bu zengin oyuncağı, Çerkezköy işçi kenti. Bunun da etkisi var sanırım” açıklamasını yaptı.
ÇARPIŞAN ARABA DEĞİL
Go Kart ile ilgili kullanıcılarda yanlış bir algı olduğunu söyleyen Latif Atar şunları kaydetti: “Her türlü tedbir ve önlemin alıyoruz. Araçlarda kasksız ve emniyet kemersiz bulunmak yasak. Mont veya benzer kıyafetlerin altından sarkabilecek (atkı, fular v.b) giysilerle araçlara binmek kesinlikle yasak. Ayrıca bu araçlarla çarpışmak yasak. Bazı kişiler çarpışan otolarla karıştırıyor. Pistte başka araçlara çarpmaya çalışıyor. Buna derhal müdahale ediyoruz. Uzaktan kumandamız var. Başka araçlara çarpan sıkıştıran olursa hemen uzaktan kumandayla müdahale edip gazı kesiyoruz. Herhangi bir sağlık sorunu olanların araçlara binmesi de kesinlikle yasak.”
HER SABAH BAKIM VAR
Araçların her sabah bakım ve kontrolden geçirildiğini belirten Go Kart işletmecisi Atar, “Her sabah araçların yağı, fren balataları, karbiratörü, gaz, fren telleri, egzoz ve lastiklerini kontrol ediyoruz” dedi. Latif Atar, Go Kart ile 7 dakikalık turun ücretinin 10 TL olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
daha sessiz çalışan araçlar kullanırsanız memnun olacağız.kipa civarında oturuyoruz yaz günü kapı pencere kapalı oturuyoruz sanki arabalar bizim evde çalışıyor gibi biraz anlayış lütfen sabah 9 gece 11 arası sürekli gürültü
Avatar
AHMET TEK - 10 yıl önce
go kart ile ilgili kullanıcılarda yanlış bir algı olduğunu söyleyen latif atar şunları kaydetti: her türlü tedbir ve önlemin alıyoruz. araçlarda kasksız ve emniyet kemersiz bulunmak yasak.fotografı işletme sahibine gösteriniz,ya bunlar gözgöre göre yalan söylüyorlar,çocuk kasksız binmiş işte.