Çerkezköy’de spor tesisleri az

Çerkezköy Belediye Başkanı’na geçtiğimiz günlerde vekalet eden Meclis Üyesi Ayfer Dönmez, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can ile birlikte Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal’ı ziyaret ederek, bir süre sohbet etti

Çerkezköy’de spor tesisleri az
24 Kasım 2014 Pazartesi 08:32

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda ve yapımı süren Gençlik Merkezi inşaatında bir süre incelemelerde bulunan Ayfer Dönmez, Çerkezköy ve bölgede spor tesisi sıkıntısı olduğuna dikkat çekerek, “İnşallah bu dönem bu sıkıntıları aşacağız. Belediye Başkanımız Vahap Akay ve bizler spora çok önem veriyoruz. Gençlerimizin, çocuklarımızın spor ile iç içe büyümeleri için onlara tesis, alan yaratmak için elimizden geleni yapacağız” açıklamasını yaptı.

SALON VE TESİS YETERSİZ

Çerkezköy’deki salon ve tesis yetersizliğine katıldığını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy’deki hızlı nüfus artışına tesislerin yetersiz kaldığını belirterek, “Çerkezköy’de maalesef spor için tesisler yetersiz kalıyor. Artan nüfus yoğunluğuna tesisleşme noktasında yetersiz kalındı. İnşallah bundan sonra gerek mahalli idare, gerekse Bakanlığın yapacağı yatırımlar ile bu sorunu aşarız” ifadelerini kullandı.

1 MART’TA TESLİM EDİLECEK

Kapalı Spor Salonu yanında yapımına başlanan Gençlik Merkezi inşaatının 1 Mart tarihinde tamamlanarak, teslim edileceğini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Gençlik Merkezi’nin içerisinde mini bir spor salonu olacağını, ayrıca gençlerin tiyatro, bilgisayar vs. gibi etkinlikler yapacağı alanların olacağını ifade etti.

KAYMAKAM SPORU DESTEKLİYOR

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın da spora ve gençlere çok önem verdiğini ve kendilerini her konuda desteklediğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, “Kaymakam Bey sporu çek seviyor, ilgileniyor ve elinden gelen tüm desteği sağlıyor. Bununla beraber Belediye Başkanımız ve yerel yönetim de gerekli destek ve katkıyı sağlarsa Çerkezköy’de spor daha iyi noktalara gelecektir” diye konuştu.

BASKETBOL MAÇI İZLEDİLER

Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ayfer Dönmez, Başkan Yardımcısı Atilla Can ile birlikte ziyaretin ardından okullar arası bir basketbol maçını da izleyerek, maç sonunda galip gelen ve mağlup olan takımı tebrik ederek, basketbolcular ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.