Çerkezköy'ün 25. Eczanesi İnan Eczanesi oldu

Türkiye'nin en büyük Organize Sanayi Bölgelerinden birisine sahip olan Çerkezköy'e yeni işyerleri açılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün düzenlenen törenle açılan İnan Ezcanezi Çerkezköy'deki 25. eczane oldu.

Çerkezköy'ün 25. Eczanesi İnan Eczanesi oldu

DUALARLA AÇILDI

Okunan dualarla birlikde Bağlık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:8 adresine açılan İnan Eczanesi'nin açılışına Çerkezköy Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Sağlık Grup Başkanı Olcay Palak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan duaların ardından kurdeleyi keserek İnan Eczanesi'ni hizmete açan Çerkezköy Kaymakamı A. Akın Varıcıer ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, yeni eczanenin Çerkezköy'e ve sahibine hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundular.

MESLEĞİMİ DOĞDUĞUM YERDE İCRA ETMEKTEN DOLAYI MUTLUYUM

Çerkezköy'de mesleğini icra etmekten dolayı mutlu olduğunu belirten 2005 yılı Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunu İnan Eczanesi sahibi Fatma İnan, "Çerkezköy'de doğdum, burada okudum ve eczanemi de burada açtım. Burada doğup, büyümek ve mesleğimi burada icra etmekten dolayı çok mutluyum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.