Çerkezköy’ün kızları finallere kaldı

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı, Osmaniye’de düzenlenen Küçük Kızlar Anadolu Şampiyonası’nda finallere kalmayı başardı

Çerkezköy’ün kızları finallere kaldı
06 Mayıs 2016 Cuma 17:56

 KÜÇÜK KIZLAR ANADOLU ŞAMPİYONASI

Küçük Kızlar Anadolu Şampiyonası B Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı bu grupta; Van Tuşpa SYDV Gençlik ve Spor Kulübü, Zonguldak Ereğli Belediye Spor Kulübü ve Antalya Akademi Gençlik ve Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

GRUPTA 3’TE 2 YAPTILAR

Tek mağlubiyetini Antalya Akademi Gençlik ve Spor Kulübü’ne 55 – 48 yenilerek alan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı; Zonguldak Ereğli Belediye Spor Kulübü’nü 53 – 46 ve Van Tuşpa SYDV Gençlik ve Spor Kulübünü de 53 – 52 kazanarak finallere kalmaya hak kazandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.