Çeteci hukuk bürosu Atatürk caddesinde açıldı

Avukat Zeynep Çeteci’nin Hukuk Bürosu Atatürk caddesi numara 74/76 adresinde açıldı

Çeteci hukuk bürosu Atatürk caddesinde açıldı
23 Kasım 2015 Pazartesi 18:49

ATATÜRK CADDESİNDE AÇILDI

Avukat Zeynep Çeteci’nin Hukuk Bürosu Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk caddesi numara 74/76 daire 6 adresinde hizmete açıldı. Açılışa Zeynep Çeteci’nin ailesinin yanı sıra çok sayıda eş dost ve akrabaları katıldı.

İSTANBUL DA TECRÜBE KAZANDIM

Açılış kurdelesinin kesiminden sonra konuşan Avukat Zeynep Çeteci, “Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesine gittim ve avukat olarak 2009 yılında mezun oldum. 3,5 yıl İstanbul da avukatlık mesleğimi icra ettim. İstanbul da tecrübe kazandıktan sonra da ailemin de yaşadığı Çerkezköy’e gelerek burada kendime bir hukuk bürosu açmak istedim” dedi.

TÜM HEDEFLERİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM

Çeteci konuşmasının sonunda ise, “Avukatlık mesleğine ortaokul yıllarında karar verdim ve bütün çalışmalarımı da bu yönde gerçekleştirdim. Bugüne kadar tüm hedeflerimi gerçekleştirdim ve bundan sonra da avukatlık mesleğimde de hedeflerimi inşallah gerçekleştiririm” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.