Çetin: Bu şehre gönül verdik

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bu şehre hep birlikte hizmet edecek, Kapaklımızı daha da yaşanılabilir bir şehir haline getireceğiz. Çünkü biz bu şehre gönül verdik” dedi.

Çetin: Bu şehre gönül verdik
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Temmuz 2019 Çarşamba 14:05

15’NCİSİ BU YIL DÜZENLENDİ
Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen toplu sünnet şöleninin 15’incisi bu yıl düzenlendi. Toplu fotoğraf çekimiyle başlayan şölen çeşitli etkinliklerin düzenlenmesinin ardından akşam saatlerinde konserle devam etti. Binlerce Kapaklı’lının katıldığı etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı’da ‘Gönül Belediyeciliği’ni inşa ettiklerini ve ilçeyi beraber yöneteceklerini söyledi.
“TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDECEĞİZ”    
Mevlid okutulması ve konvoy düzenlenmesinin ardından belediye meydanında devam eden etkinliklerde Belediye Başkanı Mustafa Çetin bir konuşma gerçekleştirdi. Yaklaşık 400 çocuğun sünnet ettirildiğini söyleyen Çetin, “Bu akşam erkekliğe ilk adımını atan sevgili çocuklarımızın ve kıymetli ailelerimizin mutluluğuna ortak olmak ve bu heyecanlarını birlikte yaşamak için bir araya geldik. Çocuklarımızı ve sünnet ailelerimizi yalnız bırakmayarak bu anlamlı günde bizlerle olduğunuz için hepinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum. Sünnet cemiyetlerini gerçekleştireceğimiz, geleceğimize yön verecek ve geleceğimizin teminatı olacak çocuklarımızın hepsine geçmiş olsun diyor ve gözlerinden öpüyorum. Sünnet ailelerimize de çocuklarımızın bu anlamlı ve özel günlerini bizlerle paylaştıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim bizlere onların mürüvvetlerini de göstermeyi nasip etsin. Etkinliklerimiz devam edecek. Çünkü biz her zaman çocuklarımızın bu unutulmaz günlerinde yanlarında olmak istiyor ve bu geleneğimize de sahip çıkmayı, Kapaklı Belediyesi olarak üzerimize bir vazife biliyoruz.  “Gönül Belediyeciliği” hedefiyle çocuklarımıza en iyi şekilde spor aktiviteleri, bilgi faaliyetleri, kültürel faaliyetler ve değerler açısından daha iyi yetişmeleri için gayret gösterecek ve onlara tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Bunu da çocuklarımızın geleceği, memleketimizin geleceği için yapacağız” dedi.
BİRLİKTELİ VURGUSUNDA BULUNDU
Kapaklı’yı birlikte yönetmek istediklerini ve her vatandaşın sözünü dikkate aldıklarını ifade eden Çetin, “Kapaklımızın geleceğine yön verirken yine şeffaf ve katılabilir yönetim anlayışımızla herkesi bu sürece dahil etmek istiyoruz. Çünkü bu şehri birlikte yönetmek ve başarıları yine birlikte paylaşmak istiyoruz. Biz kimseyi ayırt etmeden,   her zaman bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız. Toplumuzun her kesimini kucaklayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde oldukça Kapaklı’mız daha da güçlenecek ve modern bir şehir olma yolunda emin adımlarla yoluna devam edecektir. Ayrıca  bu yolda söz verdiğimiz gibi devletimizin tüm imkanlarını ilçemize  seferber etmek için kapı  kapı, makam makam dolaşmaya devam edeceğiz. Türkiye’mizin dört bir köşesinden Kapaklı’mıza gelip yerleşen vatandaşlarımız ilçemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşamlarını sürdürmektedir. Biz bu farklılıkları zenginliğe çevirerek bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Bu şehre hep birlikte hizmet edecek, Kapaklı’mızı daha da yaşanılabilir bir şehir haline getireceğiz. Çünkü biz bu şehre gönül verdik. Bu şehir için gece gündüz demeden çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. Kapaklı ve sizler her şeyin en iyisine, en güzelini layıksınız. Tabi Biz bu şehri tekrar imar ve inşa ederken gönüller kazanacağız. Kapaklı’da yaşayan her vatandaşımızla bir ve bütün olacağız. Biz birleştikçe güçlü bir Kapaklı olacak. Buna inanın hep beraber başaracağız. Hep birlikte çalışacağız. Sizlerin desteği ile Kapaklı’mızın kaderini değiştirmek ve birçok projemizi kentimize kazandıracağımıza gönülden inanıyorum” ifadelerine yer verdi. Başkan Çetin’in konuşmasının ardından katkılarından dolayı Kapaklı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Levent Alper, İdari Mali Hizmetler Müdürü Fatih Can Mert, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Halime Yıkan Çoban, Müdür Yardımcısı Hakan Çiçek, Genel Cerrah Op. Dr. Halit Kocaosman, Ameliyathane Sorumlu Hemşiresi Zeynep Demir Kırmaz, Dahiliye Servisi Sorumlu Hemşiresi Merve Baş, Çocuk Servisi Sorumlu Hemşiresi Yasemin Kaya, Poliklinik Sorumlu Hemşiresi Hatice Hilal Temel’e teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket takdiminin ardından yerel sanatçı Emre Erdem sahne aldı. Erdem, seslendirdiği şarkılarla vatandaşlara unutulmaz dakikalar yaşattı. Erdem’in ardından sahneye çıkan yerel sanatçı Seda Çakmak, seslendirdiği şarkılarla beğeni topladı. Sanatçılara plaket takdiminin ardından sünnet çocukları için kına etkinliği düzenlendi. Bu yıl 15’incisi düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni havai fişek gösterileri ile sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.