Çetin Group, ilklerine bir yenisini daha ekledi

Çetin Group bünyesinde faaliyet gösteren CEO İnsan Kaynakları Özel İstihdam Bürosu, Özel istihdam Büroları Yönetmeliği’nde tanımlanan tüm şartları yerine getirerek ülke genelinde ‘Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi’ almaya hak kazanan ilk şirket oldu

Çetin Group, ilklerine bir yenisini daha ekledi
29 Mayıs 2017 Pazartesi 11:12

ÜLKE GENELİNDE BİR İLK
Konuyla ilgili Çetin Group’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “11 Ekim 2016 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren Özel istihdam Büroları Yönetmeliği’nde ‘Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi’ ve bu belgeyi almak ile ilgili gerekli şartlar yayınlanmıştır. Grubumuz bünyesinde faaliyet gösteren CEO İnsan Kaynakları Özel İstihdam Büromuz, bu yönetmelikte tanımlanmış bulunan tüm şartları hızla yerine getirmiş ve ülke genelinde ‘Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi’ almaya hak kazanan ilk şirket olmuştur. Hazırlanan yetki belgemiz Tekirdağ İş-Kur İl Müdürü Sn. Yaşar Esen tarafından şirketimiz yöneticilerinden Sn. Ali Engin Alçeler ve Sn. Emel İpek Çalışkan’a takdim edilmiştir.
ÇALIŞANLAR, İŞGÜCÜ PİYASASINDA KENDİ İSTEKLERİNE UYGUN İŞLER BULABİLECEKLER
Almış olduğumuz Geçici İş İlişkisi Yetki Belgesi sayesinde bundan böyle CEO İnsan Kaynakları Özel İstihdam Büromuz işletmeler de dönemsel olarak ortaya çıkan geçici işgücü ihtiyaçlarına yasa ve yönetmeliklere uygun şekilde çözüm sunabilecektir. Böylece, işletmeler ekonomideki ve işgücü arzındaki değişimlere kolaylıkla uyum sağlayabilecek, çalışanlar da işgücü piyasasında kendi isteklerine uygun işler bulabileceklerdir.
KALICI VE DÖNEMSEL KADROLAR İÇİN ÇÖZÜM SUNUYOR
Grubumuz bünyesinde bulunan CEO İnsan Kaynakları Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.miz ayrıca iş gücü  piyasasında; kalıcı ve dönemsel kadrolar için işletmelerin ihtiyaçlarına çözüm sunmak amacıyla her seviyede seçme ve yerleştirme hizmetleri, değerlendirme ve geliştirme merkezi uygulamaları ve bordrolama hizmetleri başta olmak üzere, tüm insan kaynakları alanlarında danışmanlık hizmetleri de sunmaktadır.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.