Çetin Group'un gurur günü

9 yıl önce kurulan ve Çerkezköy'ün ilk özel güvenlik şirketi olan Çetin Group, bünyesinin çeşitli birimlerinde çalışan ve bu çalışmalarıyla başarılı olan personelden bir üst rütbeye yükselenler için Rütbe Terfi Töreni düzenlendi.

Çetin Group'un gurur günü
01 Eylül 2007 Cumartesi 08:28

30 Ağustos günü Ç.T.S.O. Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bayhan, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Ali Bayar, İl Genel Meclisi Üyesi Metin Özay, Ç.T.S.O. Meclis Başkanı M. Zafer Avcılar, Ç.T.S.O. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncel Çetin, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy ve belde belediye meclis üyeleri, Çetin Group Genel Koordinatörü Ahmet Çetin ile birlikte tüm birim müdürleri, amirleri ve bazı sanayi kuruluşlarının yöneticileri de hazır bulundu.

Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Rütbe Terfi Töreni'nde ilk olarak Çetin Group'un yaptıkları icrattaları tanıtan bir sinevizyon gösterisi davetlilere izletildi. Sinevizyon gösterisinin ardından Rütbe Terfi Töreni'nde ilk konuşmayı Çetin Group Genel Müdürü Tahir Eke yaptı. Çetin Group Genel Müdürü Eke yaptığı konuşmada şunları söyledi:

İKİ SEVNÇ BİRARADA

"Firmamızın kuruluşundan bugüne, her yıl 30 Ağustos gününü çifte bayram olarak kutları. Amacımız, görevlerinde göstermiş oldukları başarıları nedeniyle, bir üst rütbeye nasip edilen personelimizin sevincini, ordumuzun 85 yıl önce kazanmış olduğu, bu ulvi zafer coşkusuyla perçinlemekten ibarettir.

Bu ulvi zaferin coşkusunu yaşadığımız böyle anlamlı bir günde, sizleri bir üst rütbeye taltif etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Sizler 2000 kişiyi aşkın güvenlik görevlisi arasından, dikkatiniz, mesleğinize bağlılığınız, güvenilirliğiniz ve liderlik vasıflarınız göz önüne alınarak seçildiniz. Bugün yöneticilik hayatınızın ilk kademesine adımınızı atıyorsunuz. Unutmayınız ki yöneticilik zor ve meşakatli bir görevdir. Sabır ister, anlayış ister. Ancak şundan oldukça eminim ki, sizlere teslim edilen mülkiyetleri, korumak ve korutmak için varlık ve yoklukta dahi değişmeyecek ve sarsılmayacak bir ahlak ve yaratılışa sahipsiniz.

GENEL MÜDÜR'DEN NASİHATLER

Değerli meslektaşlarım, sakın size takdim edilen bu rütbeleri, maiyetine karşı kullanabileceğiniz bir silah olarak görmeyiniz. Astlarınızı koruyup, kollayınız. Üstlerinize saygı ile yaklaşınız. Ve en önemlisi üstünüzün ve astınızın hukukuna mutlaka riayet ediniz. Çünkü otorite böyle kurulur. Çünkü sizler ancak bu şekilde yücelirsiniz.

HEDEF 2010 ÇETİN GÜVENLİĞİ DÜNYA FİRMASI HALİNE GETİRMEK

Bundan çok değil üç dört yıl kadar önce, parmakla sayılır bir müşteri portföyümüz varken, ülkemizin özel güvenlik alanındaki açılımlarını ve konjektürel yapısını çok iyi değerlendirerek, ama önce siz çalışanlarımıza sonsuz güvenerek, 2007 yılında Türkiye'nin 1 numaralı güvenlik firması olacağımızı hedeflemiştik. Allah'a şükürler olsun ki bu hedefimize ulaştık.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİLER

Bu sebeple kumandandan nefere tüm çalışanlarımıza ve bizlere manevi desteğini esirgemeyen ilçemiz esnafına, bizimle stratejik ortak olmaktan kaçınmayan, sanayi ve kamu kuruluşlarımıza sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Çünkü Çerkezköy ilçesinin bağrından koparak büyüyen bu firma, bugün 6 bölge müdürlüğü ve 11 ilde gösterdiği faaliyet ile, ülkemizin bir numaralı güvenlik şirketi olmuştur. Bu bağlamda şirketimiz diğer bölgelerdeki faaliyetlerden elde edilen kazançla, ilçemize üretim sektörü üzerinden yatırımlar yapmak suretiyle bağlılığını, müteaddit defalar ispat etmiştir. Çetin Güvenliğin lokomotifliğinde kurulan Çetin Grup şirketleri, bugün toplamda 3500 kişiye istihdam sağlamaktadır.

HEDEF DÜNYA MARKASI OLMAK

Şunu gönül rahatlığıyla söylüyorum ki 2010 yılı hedefimiz, Çetin Güvenliği ve grup şirketlerini bir dünya firması haline getirmektir. Bu mutlu günde, zaferi bize yaşatan, Atatürk ve silah arkadaşları ile kahraman Türk Ordusu'na şükran ve minnetlerimizi sunarken, hepinizin Zafer Bayramını kutluyorum."

Genel Müdür Tahir Eke'nin konuşmasının ardından Güvenlik Müdürü Ziya Şengül terfi edenler adına bir konuşma yaptı. Ziya Şengül'ün konuşmasının ardından Çetin Gruop Genel Koordinatörü Ahmet Çetin bir konuşma yaptı. Çetin Gruop Genel Koordinatörü Ahmet Çetin konuşmasında şunları söyledi:

ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

"85. yılını kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı hepimize kutlu olsun. Çetin Özel Güvenlik Şirketi olarak, 1998 yılından beri güvenilir, sosyal sorumluluk ve toplam kalite ekseninde hizmet vererek, güvenlik sektörünün Türkiye'deki öncüsü olma misyonuyla Türkiye'nin Avrupa Birliği yolunda yaşadığı yapılanmalarda ve değişimlerde yerimizi aldık. Türkiye'de kamu kurum ve özel kuruluşların özellikle son yıllarda dünyada ve ülkemizde artan terör olaylarının ardından güvenlik yapılarının ve mevcut sistemlerin geliştirilmesine yönelik edindikleri yeni bakış açıları sayesinde güvenlik sektörü, profesyonel anlamda proje danışmanlığı ve sistem mühendisliği alanında yeni bir ivme kazandı.

PROJLERİNİ ANLATTI

Bu anlayışla çağdaş, eğitimli, profesyonel hizmet taleplerini karşılamak için, uzman kişilerin şirketimize katılması gereği hasıl oldu. Kamu kurum ve özel kuruluşların gereksinimine uygun Alarm sistemleri, CCTV ve elektronik güvenlik alanında tasarım, malzeme temini, montaj, işletme, bakım ve sistem kontrol hizmetlerini ise kurduğumuz Çetin Elektronik Sistemleri şirketimizce veriyoruz. Organizetörler tarafından düzenlenen birçok konser, açılış toplantı ve uluslararası organizasyonlar ve tüm etkinlikler, ayrıca Türkiye'de değişik kurum ve kuruluşlara verdiğimiz güvenlik hizmetleri yanısıra Türkiye'nin en önemli alışveriş merkezleri, Türk Hava Yolları'nın bazı hava limanları Çetin Özel Güvenlik Şerkite'nin gurur kaynağı projeleri arasında yer almaktadır.

HAKLI GURURU YAŞIYORUZ

Can, mal ve ihtibarın emanet edildiği ve güvenilir olmanın ayrıcalık kazandırdığı bu sektörde lider ve güvenin adı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarımızın kanıtı uluslar arası çapta yerli ve yabancı müşterilerimize 365 gün 24 saat esesında her şey güvenliğiniz için sloganı ile sağladımız hizmetlerdir.

YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Binlerce çalışanı ile çeşitli devlet kuruluşlarının yanı sıra birçok özel sektör kuruluşuna da hizmet veren firmamız, verdiği hizmetler ve sağladığı iş imkanları ile ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Bu günlere gelmemizde büyük emeği geçen Çetin Group Şirketi çalışanlarının her üyesi ile gurur duyuyor onlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ülkemizin hizmetinde geleceğe yürüyoruz, yürümeye devam edeceğiz."

YATIRIM YAPANLARA DESTEK OLUN

Çetin Güvenlik Genel Koordinatörü Ahmet Çetin'in konuşmasının ardından Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı kürsüye çıktı. Bu ülkede istihdam yaratan insanlara ihtiyaç olduğunu belirterek Çerkezköy'de bir sanayi şirketi kurarak Türkiye'nin her bir yerine hizmet vermenin kimsenin harcı olmadığını söyleyen MHP Milletvekili Kemalettin Nalcı, Ahmet Çetin'e Çerkezköy'de yaratmış olduğu istihdamdan dolayı teşekkür etti ve Çerkezköylülerin, Çerkezköy'e yatırım yapanlara destek vermesi gerektiğini söyledi.

HEM GURURLANIN HEM ALKIŞLAYIN

Ç.T.S.O. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tuncel Çetin ise 3500 kişiye istihdam sağlayanlar için hem gururlanılacağını hem de alkışlanacağını söyleyerek terfi törenine katılanlardan Ahmet Çetin'i alkışlamasını istedi. Son olarak kürsüye çıkan Ç.T.S.O. Meclis Başkanı M. Zafer Avcılar ise Ahmet Çetin'in ciddi bir başarıya sahip olduğunu belirterek, "Şirket ilk kurulduğunda Ahmet Çetin'e güvendim ve evimi ve işimi teslim ettim. Ona neden güvendiğimi tüm Türkiye gördü" diyerek rütbe alanları kutladı.

Konuşmaların ardından ise Rütbe Terfi Töreni'ne geçildi. Terfi eden görevlilerin taltif belgeleri Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, belde belediye başkanları ve diğer protokol misafirleri tarafından verildi. Terfi törenin andından kokteyl verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.