ÇGVD’den ‘Bahar Geldi’ pikniği

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği, 7 Mayıs Pazar günü ‘Bahar Geldi’ pikniği düzenliyor. Pikniğe tüm Çerkezköylüler davetli olup, yemek ve ikramlar ÇGVD tarafından karşılanacaktır

ÇGVD’den ‘Bahar Geldi’ pikniği
03 Mayıs 2017 Çarşamba 12:22

7 MAYIS PAZAR GÜNÜ
Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği’nin 7 Mayıs Pazar günü düzenleyeceği ‘Bahar Geldi’ pikniği hakkında açıklamalarda bulunan ÇGVD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akay, “7 Mayıs Pazar günü Pınarca mevkiinde bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği Hatıra Ormanı’nda Derneğimizin ‘Bahar Geldi’ pikniğini yapacağız. Tüm yemek ve ikramlar derneğimiz tarafından karşılanacaktır. Pikniğimizde çeşitli oyunlar, fidan dikimi, çocuklarımıza tarafımızdan temin edilen uçurtmalar ile uçurtma şenliği olacaktır.” ifadelerini kullandı.
DERNEK ÜYELERİ DE KATILIYOR
Akay ayrıca, “Pikniğimize Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri de katılacaktır.” bilgisini verdi.
BELEDİYE ÖNÜNDEN VE TEPEDEN ARAÇLAR KALDIRILACAK
Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği tarafından düzenlenecek olan piknik için 7 Mayıs Pazar günü saat 11.00’da Çerkezköy Belediye Hizmet Binası ve Tepe Mevkii’nden otobüsler kaldırılacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.