ÇGVD’den LÖSEV’e tam destek

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği (ÇGVD) yetkilileri, Tepe İlkokulu ve Ortaokulu’nda açılan ‘LÖSEV Gönüllüleri Standı’nı ziyaret etti. Dernek yönetimi, LÖSEV’in hazırladığı 2017 takvimlerinden satın alarak vakfa destek oldu

ÇGVD’den LÖSEV’e tam destek
18 Ocak 2017 Çarşamba 14:37

LÖSEV Gönüllüleri Standı açıldı
ÇGVD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek üyelerinden Nagihan Kayacan’ın Tepe İlkokulu ve Ortaokulu’nda açtığı LÖSEV Gönüllüleri Standı’nı ziyaret etti. Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)’in hazırladığı 2017 takvimlerinden satın alarak vakfa destek olan Dernek yöneticileri, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin süreceğini açıkladı.
Tepe İlkokulu ve Ortaokulu’nda
Tepe İlkokulu ve Ortaokulu’na LÖSEV Gönüllüleri Standı’nı açan ÇGVD Üyesi Nagihan Kayacan, “2017 LÖSEV takvimlerine Tepe ilkokulu ve Tepe Ortaokulu'ndaki standımızı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Çocuklarımızın 2017 yılını hem kendi takvimlerinden takip etsin hem de lösemi hastalarına yapacakları katkı ile umut olsun. Destek olmak isteyen herkesi LÖSEV Gönüllüleri Standımıza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.