ÇGVD’nden TSD ziyareti

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği (ÇGVD) üyelerinden İnci Engirli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi’ne derneği adına manuel tekerlekli sandalye bağışladı

ÇGVD’nden TSD ziyareti
06 Aralık 2016 Salı 13:06

TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞLADILAR
3 Ararlık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla TSD Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden ÇGVD Başkanı Murat Akay ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, TSD üyeleriyle bir süre vakit geçirip sohbet ettiler. Üyelere, sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür eden ÇGVD Başkanı Murat Akay, “3 Aralık’ta programınızın yoğunluğu nedeniyle ziyaretimizi bugün yapmak durumunda kaldık. Dernek üyelerimizden İnci Engirli Hanım da derneğimiz adına bir tekerlekli sandalye bağışlamak istedi. Derneğimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününüz kutlu olsun.” dedi.
OKULDA TADİLAT YAPTIRDILAR
TSD Çerkezköy Şubesi ile yapılan etkinlikler ve engelli vatandaşlar için yaptıkları çalışmalardan bazılarını aktaran Murat Akay, “MEB’e bağlı Çerkezköy Özel Mesleki Eğitim Merkezi’nin ısıtma tesisatının bir bölümü çalışmıyordu ve 2 sınıfta tesisat yoktu. Eksiği olan sınıflara tesisat kurdurduk ve hasarlı olan tesisatların da onarımı yaptırdık. Kardeşlerimiz orada artık sıcak bir ortamda eğitim – öğretim görebilecekler.” ifadelerini kullandı.
DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE SPONSOR OLACAKLAR
TSD Çerkezköy Şubesi üyeleriyle birlikte gerçekleştirdikleri Rahmi Koç Müzesi ziyaretini de aktaran Akay, TSD Çerkezköy Şubesi’nin her ay gerçekleştirdiği toplu doğum günü kutlamasına Aralık ayında sponsor olacağını açıkladı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten ve verdikleri destekten dolayı Akay’a teşekkürlerini ileten TSD Çerkezköy Şube başkan yardımcısı Sakine Varlık, “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yanımızda olduklarını bizlere her zaman hissettiriyorlar. Tekerlekli sandalye bağışlarından dolayı da teşekkür ediyoruz. Bu sayede engelli bir kardeşimiz daha sıkıntılarından bir nebze de olsa kurtulabilecek.” dedi.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.