CHP Hayvanları Koruma Günü’nü unutmadı

Cumhuriyet Halkı Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek barınakta bulunan hayvanlarla ilgilendiler. Yönetim Kurulu üyelerinden Elif Danyeli ayrıca, barınakta bulunan köpekler için yetkililere 4 çuval köpek maması hibe etti

CHP Hayvanları Koruma Günü’nü unutmadı
04 Ekim 2016 Salı 19:05

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ GEÇİCİ HAYVAN VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİLER
4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yapılan ziyarete CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özer Adalı, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri katıldı.
4 ÇUVAL KÖPEK MAMASI HİBE ETTİLER
Ziyarette günün anlam ve önemine ilişkin bir açıklamada bulunan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Canlılar dünyası insanlar, bitkiler ve hayvanlardan oluşur. Hayvanların insan yaşamında büyük önemi vardır. Hayvan sevgisi insandaki yardımlaşma, iyilik ve sevgi gibi duyguları geliştirir. Her canlının doğadaki dengenin korunmasında büyük rolü vardır. Sayıları bilinçsizce tüketilen canlılardan sonra doğada büyük sorunlar yaşanmaya başlamıştır. Bu yüzden bize pek çok faydaları olan hayvanları sevelim ve koruyalım. Onlara eziyet etmeyelim. Bu sebepten dolayıdır ki bugün Çerkezköy Belediyesi’nin Geçici Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geldik. Yönetim kurulu üyelerimizden Elif Danyeli, barınağa köpek maması hibe ederken bu anlamlı günde kendisini yalnız bırakmak istemedik.” ifadelerini kullandı.
BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN SEVİLMELİLER
Hayvanların sadece 4 Ekim Dünya Koruma Günü’nde değil, her zaman sahip çıkılarak korunması ve sevilmesi gerektiğini ifade eden Engin Camcı’nın açıklamalarının ardından Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine köpek mamaları teslim edildi ve yetkililerle hatıra fotoğrafı çektirildi.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.