CHP yönetimi ziyaretlerine devam ediyor

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, yeni yönetimin oluşturulmasının ardından başladığı ziyaretlere Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve son olarak TMS Çerkezköy şubesi ile devam etti

CHP yönetimi ziyaretlerine devam ediyor
05 Mayıs 2016 Perşembe 08:59

TEK LİSTE İLE YÖNETİME SEÇİLDİK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret eden CHP Çerkezköy İlçe yönetiminin ikinci durağı Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Oda Başkanı Ali Bozdağ, CHP yönetimini kapıda karşıladı. Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, “Partimizin yaklaşık 3 bin 500 üyesi var. Üyelerimizin yüzde 60’ının katılımı ile delege seçimimizi gerçekleştirdik. Burada yüzde 75’lik bir başarı elde ettik. Sonrasında da 270 delege ile kongreye gittik. 220 delegenin katıldığı kongrede tek liste ile yönetime seçildik” diye konuştu.

ESNAFLIK MEŞAKATLİ BİR İŞ

 Camcı konuşmasının devamında genç ve dinamik bir yönetim oluşturduklarını ifade ederek, “Elimizden geleni yapıp, çok çalışıp belediyemiz ve halkımız arasında köprü olacağız. Belediyemizin çalışmalarını halkımıza anlatacak, halkın istesklerini de beldiyemize ileteceğiz. Biz sadece çalışacağız. Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çalışmalarınızı aynı zamanda bu ay dördüncüsü çıkan Vitrin derginizden de takip ediyoruz. Esnasflık zor bir iş, kolay değil. Çok zor bir meziyet. Sürekli güler yüzlü olacaksın. Ailenden feragat edeceksin. Sabah erken saatlerden gece yarılarına kadar çalışacaksın. Kısacası esnaflık çok meşakkatli bir iş” açıklamasında bulundu.

KAZANILAN PARALARIN BURADA HARCANMASI LAZIM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, “2016 yılında Çerkezköy’de esnaf sayısında artış var. Esnaf sayımız 15-20 kadar arttı. Bu rakam çok iyi değil, ama kötü de değil. Biz Çerkezköy olarak iyi durumdayız. İnşallah daha da iyi olacağız. Bunun için çalışıyoruz” dedi. Esnafın Çerkezköy’deki en büyük sıkıntısının yüksek kiralar olduğuna vurgu yapan Bozdağ, “Kiralar çok yüksek. Burada piyasayı bilmeyen birisi, fahiş fiyatlarla dükkan kiralıyor. Birkaç ay sonra da batıyor. Esnafla sürekli iç içe olduğum için sıkıntılarını da çok iyi biliyorum. Çerkezköy’de esnafın durumunun düzelebilmesi için Çerkezköy’de kazanılan paraların, Çerkezköy’de harcanması gerekiyor” dedi.

BAŞARILI OLMAK ADINA ÇALIŞACAĞIZ 

CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ardından Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifine geçtiler. CHP’li heyeti Kooperatif Başkanı Muzaffer Yaztepe karşıladı. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, “seçim süreçleri her zaman engebeli oluyor. Partimizin yaklaşık 3 bin 500 üyesi bulunuyor. Önce delege seçimi ardından da kongremizi gerçekleştirdik. Delege seçimlerinde de yüzde 75’lik bir başarı oranı yakaladık. Kongre sonunda da yeni yönetimimizi oluşturarak çalışmalarımıza başladık. Yönetimimizde ki herkes pırıl pırıl ve ışık saçıyorlar. Ne kadar çok çalışırsak Milletvekilliği ve Belediye başkanlığı seçimlerinde de o kadar başarılı oluruz” diye konuştu.

DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye ve halk arasında köprü olacaklarını sözlerine ekleyen Camcı, “halkımızın istek ve taleplerini örgüt olarak cevaplandırarak belediyemize ileteceğiz. Yapılması gereken her şeyi en iyi şekilde yapacağız. Delegeler görev verdi ve en iyi şekilde çalışarak görevlerimizi yerine getireceğiz. Sizlerde esnaflara yıllardır en iyi şekilde destek olmaya çalışıyorsunuz. Esnafımızı ayakta tutmak adına göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı da teşekkür ederim. Sizde kooperatif olarak esnaf ve banka arasında köprü vazifesi görüyorsunuz” ifadelerini kullandı.

CHP HEYETİYLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Çerkezköy Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Muzaffer Yaztepe de CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. Kısa süreli fikir alışverişinin ardından CHP heyetinin yeni ziyaret durağı Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi oldu. TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve sendika çalışanları CHP heyetini kapıda karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi.

EN İYİ ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ

Kendilerini kabul eden TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, “1 Mayıs işçi bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Çerkezköy de CHP yönetimine talip olduk ve gerçekleştirilen kongrenin ardından da yeni yönetimimizi oluşturarak ziyaretlerimize başladık. Görev süremiz boyunca Çerkezköy’e elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışacağız. Delegelerimiz bizlere bir görev verdi ve bunu da en iyi şekilde yerine getirmek adına çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

ÇOK GÜZEL BİR EKİP KURMUŞSUNUZ

TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ise yaptığı konuşmasında CHP heyetine başarılar dileyerek, “sizler sevdiğimiz dostlarımızsınız. Çok güzel bir ekip oluşturmuşsunuz. Allah muvaffak etsin. TMS olarak tüm partilere eşit mesafedeyiz ve kapımız herkese sonuna kadar açık. Emekçinin işçinin yanında kim varsa bizlerde onların yanındayız. Ele ele vererek Çerkezköy’ü bir adım daha ileri taşımak adına çalışmalıyız” diye konuştu.

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.