CHP’de Başkanlığın ilk talibi Murat Akay

Mahalle Delege Seçimlerini 10 Eylül – 15 Ekim; İlçe Kongresini ise 21 Ekim – 26 Kasım arasında belirlenen bir tarihte yapacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda Başkanlığın ilk talibi Murat Akay oldu. Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı’nın bir an önce delege seçimi ve kongre tarihlerini açıklamasını beklediğini söyledi

CHP’de Başkanlığın ilk talibi Murat Akay
13 Eylül 2017 Çarşamba 13:14

KENDİNİ TANITTI
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın gideceği kongrede aday adayı olduğu açıklayan Murat Akay, yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “2003 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyim. Uzun yıllar inşaat taahhüt işleriyle meşgul oldum. 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği lisans bölümü mezunuyum. 2009 yılından beri çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkanlık, yönetim kurulu üyeliği yaptım. Halen bir sivil topum kuruluşunun başkanlığı görevinde bulunmaktayım. Çerkezköy Kent Konseyi’nde 2010 – 2013 yılları arası Çalışma Grupları Başkan ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Çok çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde görev aldım. Uzun bir süre aktif halde topluma yararlı faaliyetlerin içinde yer aldım. Evli ve 1 çocuk babasıyım. Rahmetli babam Aziz Akay’ı burada saygı ve minnet ile anıyorum. Babam 1984 yılında Çerkezköy SODEP Kurucu İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuş, yerel seçimlerde SODEP Belediye Başkan Adayı olmuştur. Babamı referans almış olduğumdan dolayı sosyal demokrasi ilkelerini tam anlamıyla benimsemiş Atatürkçü bir kişiyim.
GENÇ, DİNAMİK BİR YÖNETİM OLUŞTURMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM
Cumhuriyet Halk Partisi MYK’nin aldığı karar üzerine yapılması planlanan, halen tam tarihi belli olmayan İlçe Başkanlığı tarafından açıklanacak Çerkezköy Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanlığı’na aday adayım. Parti tüzük ve yönetmeliği gereği ilk önce Muhtarlık Bölgesi Delege Seçimi daha sonra ileriki süreçte ise İlçe Kongresi yapılacaktır. Kongrede aday olabilmem için delegelerin en az yüzde 10 imzası gerekmektedir. Bu nedenle şimdiden üyelerimizle iletişime geçip çalışmalara başladım. Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olarak üyelerimiz ile yaptığım görüşmelerde çalışkan, üretken, paylaşımcı ve herkesi kucaklayan, hiç kimseyi ötekileştirmeyen, vatandaşlarımızla iç içe olan, kahveleri dolaşan, vatandaşlarımızla sohbet eden, esnafımızı ziyaret eden, işçimizin her türlü eyleminde yanında olan, sokağa inen, halk ile iç içe olan, parti üyelerimizle bütünleşen, herkese eşit davranan, genç, dinamik bir yönetim oluşturmak için bu yola çıktığımı belirtiyorum. Bu açıklamayı partimde yapmak isterdim. Şu ana kadar resmi olarak ilçe kongre tarihi belli olmadığı için gerek duyduğum üzere şimdilik ön bilgilendirme toplantısını kendi işyerimde yapmaktayım. İlçe Başkanımdan bir an önce Muhtarlık Bölgesi Delege Seçimi ve İlçe Kongresi tarihini açıklamasını beklemekteyim.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.