CHP’lilerden Gazilere ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret ederek, Gazilerin Gaziler Günü’nü kutladılar.

CHP’lilerden Gazilere ziyaret
22 Eylül 2015 Salı 16:26

YÖNETİM OLARAK KATILDILAR

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve dernek üyesi diğer Gazileri Temsilcilik binasında ziyaret eden heyete Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu ve Parti Yönetimi katıldı.

GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

19 Eylül Cumartesi Gaziler Günü’ndeki yoğunluktan dolayı Gazileri ziyaret edemediklerini, gecikmeli de olsa Temsilciliği ziyaret ederek tüm Gazilerin Gaziler Günü’nü kutlamak istediklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, başta tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek Gazilerimizin de Gaziler Günü’nü kutladı.

YARLIGAN TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilci Hasan Hüseyin Yarlıgan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılım gösterip kendilerini unutmayan Cumhuriyet Halk Partililere teşekkürlerini iletti.

ADEM SEKMEN SİTEM ETTİ

Hasan Hüseyin Yarlıgan, Gaziler Günü dolayısı ile Mevlid-i Şerif okuttuklarını belirtirken konunun da açılmasıyla kısa bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen,” Sünnet Şöleni yapacağımız zaman bazı kişiler kıyameti kopardılar. Biz de bu serzenişlerin sonunda programın konser ve eğlencelerini iptal ettik. Dün İstanbul’da şarkılı türkülü bir miting düzenlendi. Bizim şölenimize laf edenler o mitinge hiç ses çıkarmadılar. Bu nasıl iştir?” diye sitem etti. Sekmen, “Biz konserleri iptal ettik ve Şölenin ilk günü Mevlid-i Şerif okuttuk. Davetli olmalarına rağmen, şenlikteki konser ve eğlencelere itiraz edenler Mevlid’e bile katılmadılar.” diye konuştu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.