Cinemy’dan engelli öğrencilere film jesti

Çerkezköy Özel Eğitim Merkezi öğrencileri, Çerkezköy Cinemy’ın katkılarıyla Şirinler adlı filmi izleme fırsatı yakaladı

Cinemy’dan engelli öğrencilere film jesti
09 Şubat 2013 Cumartesi 08:05

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Özel Eğitim Merkezi ile Cinemy’ın ortaklaşa düzenlediği etkinlik kapsamında, Özel Eğitim Merkezi’nden yaklaşık 50 öğrenci ücretsiz sinema izleme fırsatı yakaladı.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Sinemada, Şirinler adlı filmi izleyen öğrenciler, film boyunca keyifli anlar yaşarken, çocukların heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okundu. İlk olarak öğretmenleri gözetiminde sinema salonuna gelen öğrenciler, hangi filmi izlemek istediklerine karar verdikten sonra yerlerine otururken, filmin başlaması ile birlikte dikkatli bir şekilde ekrana odaklandı.

DEĞİŞİKLİK OLACAĞINI DÜŞÜNDÜK

Bu tip sosyal etkinliklerin çocuklar açısından yararlı olduğunu dile getiren Çerkezköy Özel Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Gonca Katuç, “Çocuklarımız her ne kadar merkezde birçok faaliyette bulunsa da sinemanın değişiklik olacağını düşündük. Cinemy’dan da böyle bir teklif gelince biz de kabul ettik. Öğrencilerimiz bu sayede, film boyunca keyifli anlar yaşadı. Moral ve motivasyonları açısından da yararlı bir etkinlik oldu” dedi. Katuç ayrıca, kendilerine böyle bir teklifte bulunan Cinemy yetkililerine de ayrıca teşekkür etti.

BİR NEBZE DE OLSA KATKIMIZ OLDUYSA NE MUTLU BİZE

Engelli öğrencilerin bu tip sosyal aktivite içinde olmaları ve bir nebze de olsa eğlenmeleri için böyle bir teklifte bulunduklarını kaydeden Cinemy yetkilileri, “Engelli çocuklarımızın böyle yerlere gelerek keyifli vakit geçirmelerini her zaman istiyorduk. Bu yüzden böyle bir teklif götürdük. Çocuklarımız da buraya gelerek bizleri çok mutlu etti. Bu konuda bizim de bir katkımızın olması bizim için büyük mutluluk. Bundan sonra da bu tip etkinliklere katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Öte yandan, Cinemy’ın bu duyarlı davranışı da dikkatlerden kaçmazken, Merkez öğretmenleri ve aileler de yetkililere teşekkür etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.