Çitil kardeşlerden geleneksel iftar

Çitil Kardeşler Emlak İnşaat Taşımacılık’ın sahibi Ak Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ayhan Çitil geleneksel iftar programını bu yıl da devam ettirdi.

Çitil kardeşlerden geleneksel iftar
28 Haziran 2016 Salı 16:17

KATILIM YOĞUN OLDU
 
Çitil Kardeşler Emlak İnşaat Taşımacılık’ın sahibi Ak Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ayhan Çitil’in vermiş olduğu iftarda çok sayıda Çerkezköylüyü bir araya getirdi. Büyük Çerkezköy Kıraathanesi’nin önünde önceki akşam düzenlenen iftara İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Partili belediye meclis üyeleri, Ak Parti Çerkezköy İlçe eski başkanlarından Sait Yazı, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, Saray Tapu Müdürü Ali Güdekoğlu, Çerkezköy Tokatlılar Derneği Başkanı Ersoy Aktaş ile Çerkezköy Tokatlılar Yönetim Kurulu Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Çerkezköylü katıldı.

İFTAR PROGRAMLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
 
İftar programına ev sahipliğini yapan Ayhan Çitil misafirlerini tek tek karşılayarak hepsiyle iftar boyunca yakından ilgilenirken, ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. İftar programında kısa bir konuşma gerçekleştiren Ayhan Çitil, “davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayı rahmet, mağfiret ve bereket ayıdır. Biz de Ramazan’ın ruhuna uygun olması amacıyla sizlerle iftar sofrasında bir araya geldik. Bu güzelliğin bundan sonraki dönemlerde de sürmesini diliyorum. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de iftar programlarını sürdüreceğiz” dedi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.