Çocuk parkları temizleniyor

Kapaklı Belediyesi temiz bir Kapaklı için yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda, çocukların sağlığına verdiği önemle İlçedeki tüm parklarda geniş kapsamlı temizlik çalışmaları yürütüyor

Çocuk parkları temizleniyor
28 Mayıs 2015 Perşembe 17:18

 KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLÜYOR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “ Daha temiz bir Kapaklı için yürütülen temizlik çalışmalarımız gece gündüz demeden sürüyor.Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde yürüttükleri çalışmalarında cadde, sokak, ana arterler, cami ve ibadethaneler ve okul bahçelerinde temizliklerine devam ediyor. Bunların yanı sıra çocuklarımızın sağlığı düşünülerek ilçemiz genelinde bulunan tüm parklarda kapsamlı temizlik çalışmaları yürütülüyor” dedi.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

İrfan Mandalı konuşmasının sonunda ise, “İlçemizdeki tüm parkların temizliği Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce yapılırken, diğer yandan bakım ve onarımları, yeşillendirme, çim biçme ve çiçek ekme çalışmaları da Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından karşılanıyor. Öte yandan İsmetpaşa ve Hacılar Çeşmesi  parkımızın da ilçemize  kazandırılması noktasında yürütülen çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” açıklamasında bulundu.


Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.