Çocuklar 23 Nisan’ı daha da güzelleştirdi

Çerkezköy Kaymakamlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı düzenledi.

Çocuklar 23 Nisan’ı daha da güzelleştirdi
23 Nisan 2018 Pazartesi 16:40

PROGRAMA YOĞUN İLGİ
Çerkezköy Kaymakamlığı’nca düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk töreni ile başladı. Törene İlçe Kaymakamı A. Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Torun, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve temsilcileri, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, gaziler, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı daha sonra Kapalı Otopark Alanı üzerinde devam etti.

GÖSTERİLER SAHNELENDİ
Halkoyunları, koro ve çeşitli gösterilerle devam eden kutlama programında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini İlçe Kaymakamı A. Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal verdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.