Çocuklar sünnet ettirilmeye başlandı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yıl Belediyemize başvuran toplam 324 çocuğumuzu hiçbir karşılık beklemeden sünnet ettiriyoruz. Sünnet olan tüm çocuklarımıza çeşitli hediyeler ve sünnet kıyafeti hediye edeceğiz” dedi.

Çocuklar sünnet ettirilmeye başlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Temmuz 2019 Çarşamba 18:47

SÜNNETLER YAPILMAYA BAŞLANDI
Çerkezköy Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik her yıl düzenlenen ve bu yıl 6’ncısı yapılan Sünnet Şöleni kapsamında Çerkezköy Belediyesi’ne başvuran toplam 324 çocuğun sünnetleri Özel Optimed Hastanesi’nde ücretsiz olarak yapılmaya başlandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile gerçekleştirilen Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını atan çocukları hastanede ziyaret etti.
ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ
Belediye Başkanı Vahap Akay, kentteki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnet edildiği Özel Optimed Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Burada Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan tarafından karşılanan Başkan Vahap Akay, daha sonra sünnet olan çocukları odalarında ziyaret ederek, sünnet olan çocuklara ve ailelerine ‘Geçmiş olsun’ temennisinde bulundu.
“MÜRİVETLERİNİ DE GÖRÜRSÜNÜZ İNŞALLAH”
Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile 6 yıldır ilçe genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnet ettirildiğini kaydeden Başkan Akay, “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Ayrıca Optimed ailesine ve tüm hastane çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Son 6 yıldır Belediyemize çocuklarımızın sünnet ettirilmesi konusunda destek oluyorlar. Çerkezköy’ün çocuklarına sahip çıkıyorlar” ifadelerini kullandı.
OPERASYONLAR UZMAN DOKTORLAR TARAFINDAN YAPILIYOR
Sünnet operasyonlarının uzman doktorlar tarafından, steril ortamda gerçekleştirildiğini belirten Akay, “Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yıl Belediyemize başvuran toplam 324 çocuğumuzu hiçbir karşılık beklemeden sünnet ettiriyoruz. Sünnet olan tüm çocuklarımıza çeşitli hediyeler ve sünnet kıyafeti hediye edeceğiz. Ayrıca Ağustos ayı sonunda bu yıl ikincsiine düzenleyeceğimiz Çerkezköy Belediyesi 2. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’nde sünnet olan çocuklarımız için Sünnet Şöleni düzenleyeceğiz” açıklamalarında bulundu. Belediye Başkanı Vahap Akay ziyaretler sonunda Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ile hastane personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.