Çocuklarımız için büyük fırsat olacak ​

Avrupa Birliği Projesi kapsamında staj için yurt dışına gidecek olan Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti

Çocuklarımız için büyük fırsat olacak ​
18 Ocak 2019 Cuma 20:21

MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Berk ve Proje Yürütücüsü Hasan Dede ile Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Mustafa Murat Sütçü ve Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, Avrupa Birliği Projesi kapsamında staj için Almanya ve Macaristan’a gidecek olan öğrenciler ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

KENDİLERİNİ GELİŞTİME İMKANBULACALAR
Öğrencilerin 20 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında Almanya ve Macaristan’da Elektrik-Elektronik, Mobilya Teknolojisi ve Tesisat alanlarında staj göreceğini belirten okul yönetimi, “Bu staj süreci çocuklarımız için büyük bir fırsat olacak. İnşallah stajlarını en iyi şekilde tamamlayıp kendilerini geliştirme imkanı bulacaklar” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da 20 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında Almanya ve Macaristan’da staj görecek olan öğrencilere başarılar dilerken; öğrencilere bu imkanın sağlanmasında emeği geçenlere de teşekkür etti. Başkan Akay ziyaret sonunda okul yönetimleri ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.