Çok Amaçlı Salon’da sona gelindi

Kapaklı Belediyesi tarafından bir süre önce Pınarça Mahallesi'nde yapımına başlanan Çok Amaçlı Salon, çok yakında hizmete açılıyor

Çok Amaçlı Salon’da sona gelindi
19 Kasım 2018 Pazartesi 15:08

ÇALIŞMALARIMIZ BİTMEK ÜZERE
Salonun inşaat sürecinin çok yakın zamanda tamamlanacağını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Pınarça Mahallemizde bulunan vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm Kapaklı halkının her ihtiyacını karşılayabileceği Çok Amaçlı Salon inşaatımızın yapım çalışmaları bitmek üzere. Çok yakında açacağımız bu salonun, başta Pınarça halkına ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

3 KATTAN OLUŞUYOR
Pınarça Mahallesi’nde yapımı süren Çok Amaçlı Salon, 2 bin 242 metrekare alanı kapsıyor. Bodrum, zemin ve normal kat olarak toplam 3 kattan oluşan salonda muhtarlık binası, düğün salonu, spor salonu ve 19 araçlık bir otopark bulunacak.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.