Çorbacım hizmete açıldı

İşletmeciliğini Fatih Orhan ve Hüseyin Sıraça’nın yaptığı Çorbacım isimli işyeri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Çerkezköy, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı

Çorbacım hizmete açıldı
04 Şubat 2016 Perşembe 16:13

KATILIMCILARA YEMEK İKRAMINDA BULUNULDU

Kurdele kesiminin ardından okunan duaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, işletme sahiplerine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, işletmenin Çerkezköy’ün ihtiyaçlarından biri olduğunu ifade etti. Kurdele kesiminin ardından işletme tarafından katılımcılara çeşitli yemeklerden de ikram edildi.

VATANDAŞLARIMIZ BİZLERDEN MEMNUN KALACAKTIR

Katılımcılara teşekkür eden işletme ortaklarından Farih Orhan ve Hüseyin Sırça, “Çorbacım isimli iş yerimiz 24 saat açık olarak hizmet vermekte. Özellikle sanayi bölgesi olmasından dolayı gece vardiyalarına giden işçilerimiz gece geç saatte yemek yemek için pek fazla seçenek bulamıyor. Bunu göz önünde bulundurarak açtığımız işletmemizde çorba, ızgara, sulu yemek çeşitlerinin yanı sıra et dönerde bulunuyor. Tüm Çerkezköy’e hayırlı olsun. İnşallah vatandaşlarımız bizlerden memnun kalacaktır” ifadelerini kullandılar.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.