ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nden iftar

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü, OSB Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan Parıltım Restaurant’ta geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi

ÇOSB Bölge Müdürlüğü’nden iftar
01 Temmuz 2015 Çarşamba 17:31

 YOĞUN KATILIM YAŞANDI

Artık geleneksel hale gelen ÇOSB Bölge Müdürlüğü iftar yemeğine AKP Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile Oda Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Karaoğlu, SGK Çerkezköy Merkez Müdürü İshak Marangoz, Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, okul müdürleri, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Kapaklı OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Alpagut, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, esnaf, muhtar, sivil toplum örgütü temsilciler ile çok sayıda davetli katıldı.

DAVETLİLER KAPIDA KARŞILANDI

Düzenlenen iftar yemeğinde Çerkezköy Organize Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Organize Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Ali Bekmezci, Bülent Darcan, Eyüp Koray Dinsel, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk, ÇOSB Müdür Yardımcıları Kadir Karakaya ile Füsun Sular davetlileri kapıda karşıladılar.

EYÜP SÖZDİNLER KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yemek önce küçük bir konuşma yapan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, katılım sağlayan davetlilere teşekkürlerini iletti. Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’nın iftar duasından sonra iftar programı son bulurken Çerkezköy OSB Başkanı Eyüp Sözdinler ile OSB Yönetim Kurulu Üyeleri davetlilere kapıya kadar eşlik etti.

BASIN MENSUPLARI UNUTULDU

Yoğun bir katılımla, gözle görünür bir aksaklık yaşanmadan tamamlanan iftar yemeğinde basın mensuplarına herhangi bir yer ayrılmamış olması dikkatlerden kaçmadı. Bazı basın mensupları oturacak yeri zor bulurken, bazıları ise fotoğraf çektikten sonra masalarına döndüklerinde yerlerine oturulduğunu görmek zorunda kaldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.