ÇOSB Konferans Salonu bölge için bir değer olacak

8 milyon 500 bin TL'ye mal olan ÇOSB Çok Amaçlı Konferans Salonu’nun yapımı tamamlandı. Konferans Salonu hakkında bilgi veren ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, "Konferans Salonumuz tüm çevreye belki Kapaklı ve Çerkezköy haricinde Trakya'ya hizmet edebilecek bir salon oldu. Sempozyumlar, konserler ve Sanatsal etkinlikler düzenlenebilir. Sosyal yönden de çevreye katkısı olacağını düşünüyoruz. 22 Nisan tarihinde yapacağımız genel kurulumuzu bu salonda gerçekleştireceğiz. Salonumuz Çerkezköy'e ve bu bölgeye bir değerdir. Buraya gelen yatırımcılar salonumuzu görünce belki yatırım kararlarını buraya verecekler" dedi

ÇOSB Konferans Salonu bölge için bir değer olacak
18 Nisan 2014 Cuma 07:48

8 MİLYON 500 BİN TL'YE MAL OLAN SALONUN YAPIMI TAMAMLANDI
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi 500 kişilik Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda sona gelindi. Çerkezköy OSB Hizmet Binası’nın yanındaki 2 bin metrekare alanda yapılan ve 8 Milyon 500 bin TL’ye mal olan Çok Amaçlı Konferans Salonu hakkında bilgi veren ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, herkese hitap edecek  çok amaçlı bir konferans salonu yaptırdıklarını ifade ederek, "Bina üzerinde Çerkezköy OSB yazsa da konferansların dışında da sanatsal etkinliklerde de hizmet verebilecek bir salon yapıldı. Buda Çerkezköy'ün bir değeridir. Burada tüm halka hitap edebilecek olayların da gerçekleşmesini istiyoruz" diye konuştu.
TRAKYA GENELİNE HİZMET EDECEK BİR SALON OLDU
Yeni yapılan salona sanayicinin ve Çerkezköy'ün ihtiyacı olduğunu belirten Özdoğan, "Bizim sadece genel kurulumuz oluyor, daha ihtiyacımız yok ama sanayicinin ve Çerkezköy'ün ihtiyacı var. Yeni yapılan konferans salonumuzu korumamızda lazım ve bu yüzden bazı prosedürlerini de belirlemek istiyoruz. Koruyabilme adına bir şeyler yapacağız. Dolayısıyla tüm çevreye belki Kapaklı ve Çerkezköy haricinde Trakya'ya hizmet edebilecek bir salon oldu. Sempozyumlar, konserler ve sanatsal etkinlikler düzenlenebilir. Sosyal yönden de çevreye katkısı olacağını düşünüyoruz. Yönetimimizde bunu düşünerek böyle bir projeyi hayata geçirdik" dedi.
MEDYADA MARKA OLARAK ÖN PLANA ÇIKACAK
Çok amaçlı Konferans Salonu’nun büyük bir ihtiyaç olduğunun altını çizen Mehmet Özdoğan, "Takdir edersiniz devlet büyükleri Çerkezköy'e geldiğinde eski bir salonumuz vardı ve kendilerini orada ek sandalyeler koyarak ağırlıyorduk. Çok şık olmuyordu. Neden güzel sempozyumlar düzenlenmesin? Bu salon Çerkezköy'ün ulusal ve yerel medyada marka olarak ön plana çıkması için yapılan işlerden bir tanesidir" açıklamasında bulundu.
SALON 500 KİŞİ KAPASİTELİ
Konferans Salonu’nun 500 kişi kapasiteli bir salon olduğunu ifade ederek konuşmasını sürdüren ÇOSB Bölge Müdürü Özdoğan, "Geniş bir sahnesi var ve sahne dizaynı, ses düzeni özel bir akustik ile hesaplamalar dahilinde yapılmıştır. Sahne perdeleri tamamen elektronik ortamda bir otomasyona sahip. Bir sempozyuma rahatlıkla teknik donanımlarıyla cevap verecek bir salon. İçeriye konulan izolasyon malzemeleri ile salonun her noktasına sesin net bir şekilde gitmesi hesaplanarak dizayn edilmiştir" diye konuştu.
İLK GENEL KURULUMUZU KONFERANS SALONUNDA YAPACAĞIZ
Yapımı tamamlanan Konferans Salonu’nda ilk olarak genel kurul toplantısını yapacaklarını ifade eden Özdoğan şunları söyledi; "22 Nisan tarihinde ilk genel kurulumuzu bu salonda gerçekleştireceğiz. Şuanda testler ve temizlikler yapılıyor. Salonun elektrik ve ses düzeninin teslim alınması bile çalışanlarımıza verilecek eğitimden sonra düzene girecek. Bu yüzden henüz tam olarak teslim almıyoruz. Çerkezköy'e ve bu bölgeye bir değerdir. Buraya gelen yatırımcılar salonumuzu görünce belki yatırım kararlarını buraya verecekler. Konferans salonumuzun açılışını ilerleyen günlerde belirlenecek bir bakanımızın katılımıyla gerçekleştirmek istiyoruz"
OKULU YENİ SEZONA YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ
Mehmet Özdoğan, basın mensuplarına yapımı devam eden Anadolu Teknik Lisesi hakkında da bilgi vererek, "Yeni sezona yetiştirilmek üzere bir Anadolu Teknik Lisesi yapıyoruz. 32 derslikli bir okul olacak ama atölye kullanımı ile 40'a rahatlıkla müsaade edebilecek. Okulumuz 8 ile 10 bölümü aşabilecek bir düzeyde çok güzel bir okul olacak" dedi.
BASIN MENSUPLARINA KONFERANS SALONUNU GEZDİRDİ
ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, konuşmasını tamamlamasının ardından basın mensuplarına yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Konferans Salonu’nu gezdirerek salon içinde bulunan bölümler hakkında tek tek bilgi verdi. Özdoğan Konferans Salonu’nun yanı sıra otoparkında 500 araç kapasiteli olduğunu ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eski calışan - 10 yıl önce
hayırlı olsun ama sana değil patronlara çünkü sen bunu bilirsin yanındakileri nasıl sattığını