ÇOSB'yi ziyaret ettiler

Çerkezköy Gönül Verenler Derneği Başkaı Murat Akay ve Dernek Üyeleri, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirdi

ÇOSB'yi ziyaret ettiler
03 Ekim 2016 Pazartesi 16:31

Çerkezköy Gönül Verenler Derneği Başkaı Murat Akay, Gülnur Kocaçınar, Ebru Erkan Uğraş, Murat Serin, Yetiş Demir, Gökhan İkizoğlu, Emel İpek bugün saat 10.30'da ÇOSB'yi ziyaret ederek Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ili sohbet etti.



OTOBÜS TALEP ETTİ



Çerkezköy Gönül Verenler Derneği Başkaı Murat Akay, Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan'a kendilerine zaman ayırdığı için teşekkür ederken, Çerkezköy'de yaptıkları ve yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Başkan Murat Akay, ÇOSB Müdürlüğü'nden bir talepleri olduğunu ifade ederek " Çerkezköy'de Orta Öğretim'de başarılı olan öğrencilerimizi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de izni ile İstanbul Haliç'te bulunan Rahmi Koç Müzesi'ne götürmek istiyoruz. Bu nedenle Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüzden ulaşım için 2 adet otobüs talep ediyoruz" dedi.



YÖNETİM KURULUNA BİLDİRECEĞİM



Başkan Murat Akay'ın talebi üzerine konuşan Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan "Öncelikli ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Talebinizi Yönetim Kurulu'na bildireceğim. Sizlere yardımcı olmaya çalışacağız" dedi ve ziyaret karşılıklı sohbet ile devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.