ÇTSO Ekim ayı meclisi gerçekleşti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı Salı günü saat 16.30’da gerçekleştirildi. Toplantıya ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva yurt dışında olduğu için katılamazken, Kozuva’nın yerine ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın vekalet etti

ÇTSO Ekim ayı meclisi gerçekleşti
23 Ekim 2014 Perşembe 08:18

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı Salı günü saat 16.30’da Meclis Başkanı Taha Ülker Başkanlığı’nda ÇTSO Meclis Salonu’nda gerçekleşti

EYLÜL AYI GELİR GİDER CETVELLERİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Saygı duruşu ile başlayan toplantıda ilk gündem maddesi olan 2014 yılı Eylül ayı Gelir Gider cetvelleri, banka cetveli ve mizan görüşüldü. Konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, Eylül ayı gelirinin 114 bin 461 TL, giderin ise 87 bin 626 TL olduğu belirtilirken, kasa mevcudunun 204 bin 738, banka mevcudunun 847 bin 454 TL olduğu kaydedildi. Mizan alacak verecek 7 milyon 813 bin 781 TL olarak açıklanırken, ilgili madde oy birliği ile kabul edildi.

ÇTSO İÇ YÖNERGESİ GÖRÜŞÜLDÜ
Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci gündem maddesinde ise ÇTSO İç Yönergesi görüşülürken, ÇTSO’nun kuruluş ve işleyişine ilişkin esasları düzenleme amacı taşıyan yönerge ile ilgili bilgi verildi. ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, İç Yönergeyi hazırlarken, Odanın daha önceki yönergesi, TOBB’un önerdiği Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası İç Yönergesi, Yönetim Kurulu, Meclis ve Oda personelinin fikirleri doğrultusunda çalışma yaptıklarını ifade etti.

İÇ YÖNERGE OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
ÇTSO İç Yönergesi  ile ilgili konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, bağlı oldukları ana kanunun dışına çıkmadan, kendi içlerinde iyileştirme yapıldığını dile getirirken, yönetimden eksik gördüğü noktalarda kendilerini uyarmasını istedi. Yapılan bilgilendirmelerin ardından İç Yönerge oy birliği ile kabul edildi. Öte yandan, İç Yönerge TOBB’a gidecek ve onaylandıktan sonra yürürlüğe girecek.

SEMİNER İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRİLMEDE BULUNULDU
Toplantının son gündem maddesinde ise TOBB tarafından düzenlenen ve ÇTSO Meclis Üyeleri için 28-30 Kasım 2014 tarihine kayıt yaptırılan ‘Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerleri’ ile ilgili açıklamada bulunuldu. Seminer için kayıt yaptıran ancak o tarihte seminere katılamayacak Meclis Üyelerinin bu durumu bildirmeleri gerektiğini dile getiren Hakan Gel, aksi takdirde Meclis Üyeleri için daha sonraki dönemlere kayıt yaptırılamayacağı bilgilendirmesinde bulundu.

DANYELİ TAVSİYEDE BULUNDU
‘Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerleri’ konusu hakkında konuşmak için söz alan Mehmet Danyeli, seminere uçak yerine otobüsle gidilmesini tavsiye ederek, “Eğer otobüsle gidersek, başka bir şehre de uğrama şansı yakalarız. Ayrıca Ankara’da çeşitli yerleri ziyaret edebiliriz. Bunun dışında uçakla gitmek ayrı bir külfet getiriyor” ifadelerini kullandı ve dilek temenniler ile ilgili maddenin ardından ÇTSO Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı sona erdi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.