ÇTSO hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Çerkezköy Şube Müdürü Levent Taş’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Çerkezköy’e atanan Taş’a yeni görev yerinin hayırlı olsun temennisinde bulunan ÇTSO heyeti, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İŞKUR işbirliğinde düzenlenen UMEM Başarı 10 Projesi ile ilgili olarak bilgiler aldı

ÇTSO hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor
15 Ağustos 2014 Cuma 07:55

İŞKUR MÜDÜRÜ ZİYARET EDİLDİ
Önceki gün gerçekleşen ziyarete Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Sifil, Murat Taşdelen ve Murat Seymen katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü Levent Taş,  “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası bizim de destek verdiğimiz Umem Başarı 10 Projesi ortaklarından biri. Bu sayede koordinasyon içerisinde iletişimimizi sürdürüyoruz” dedi.
UMEM BAŞARI 10 PROJESİNİ DESTEKLİYORUZ
İŞKUR Çerkezköy Şube Müdürü Levet Taş’a Çerkezköy’deki görevinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva “Daha önce söylediğimiz gibi, Çerkezköy, Saray ve Kapaklı gibi ilçelerde istihdam edilen çalışan sayısının artması gerektiğini düşünüyoruz. Bizim de desteklediğimiz UMEM Başarı 10 Projesini bu söylemlerimiz doğrultusunda destekliyor ve konuyla ilgili her türlü çalışmayı yapıyoruz” diye konuştu. Ziyaret iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.