ÇTSO Temmuz ayı meclisi tamamlandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Toplantıda Temmuz ayı gelir-gider bütçesi görüşmeye alınırken, gelirinin 791 bin 67 lira 35 kuruş, giderinin ise 207 bin 826 lira 92 kuruş olduğu belirtildi

ÇTSO Temmuz ayı meclisi tamamlandı
29 Temmuz 2015 Çarşamba 16:15

 MECLİS ÜYELERİNE MST SUNUMU YAPILDI

 

Geçtiğimiz hafta ameliyat  olan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın katılmadığı toplantıya Başkan Vekili Mustafa Seçkin, Süleyman Kozuva’yı temsil etti. Saygı duruşunda bulunulması ile başlayan toplantının Alman sistemine göre ara eleman yetiştirilmesi konusu görüşüldü. Dr.Hayrettin Balcı Mekatronik Sistem Tekniği konusunda meclis üyelerine sunum gerçekleştirdi.

 

GELİR GİDER BÜTÇESİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Meclis toplantısının bir sonraki gündem maddesinde de Temmuz Ayı Gelir-Gider Banka Cetveli ve Mizan görüşüldü. ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, Temmuz ayı gelirinin 791 bin 67 lira 35 kuruş, giderinin ise 207 bin 826 lira 92 kuruş olduğunu ifade etti. Temmuz ayı itibariyle odanın bankalarda toplam 1 milyon 622 bin 310,34 TL’sinin bulunduğunu söyleyen Hakan Gel, mizanın borç ve alacak hesaplarında ise 7 milyon 539 bin 969.90 TL ile denklik sağladığını sözlerine ekledi.

 

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

 

Tek tek oylanan bütün hesap kalemleri meclis üyeleri tarafından oybirliği ile karara bağlandı. Gündemin dördüncü maddesinde yer alan tüm menşe ve dolaşım belgelerinin satış fiyatı hakkında bilgi veren ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel toplam satış ve onay bedelinin Türkiye Odalar Borsalar Birliği tarafından azami 1 TL olarak uygulanmasına karar verildiğini ifade etti.

 

DİLEK VE TEMENNİLERİN ARDINDAN SONA ERDİ

 

Meclis toplantısının beşinci gündem maddesinde ise Proje Geliştirme Yöneticisi Ayşenur Taş tarafından proje geliştirme ve izleme biriminin yaptığı faaliyetler hakkında meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu. Dilek ve Temennilerin ardından meclis toplantısı sona erdi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.