ÇTSO, YENİ YARDIMCILARI DA İŞTEN ÇIKARDI

Genel Sekreter Selma Uğurlu'nun emekliliğini istemesi yardımcısı Nursema Salman'ın da iş akdinin fesh edilmesi sonrası ÇTSO'ya iki genel sekreter yardımcısı alınmıştı. Ancak, iki ay geçmeden iki Genel Sekreter Yardımcısı da işten çıkarıldı. ÇTSO Yönetimi geçen yıl Mayıs ayında aldığı Genel Sekreter Yardımcısı da iki ay sonra işten çıkarılmıştı

ÇTSO, YENİ YARDIMCILARI DA İŞTEN ÇIKARDI
06 Nisan 2013 Cumartesi 08:24


Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ÇTSO) Genel Sekreter Yardımcısı krizi yaşanıyor. Bir yıldır bir türlü Genel Sekreter Yardımcısı bulamayan ÇTSO Yönetimi, iki kez üç Genel Sekreter Yardımcısı işe aldı ama iki ay içerisinde de çıkışlarını verdi.
İKİ AY OLMADAN ÇIKARILDILAR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yaklaşık iki ay önce iki Genel Sekreter Yardımcısı işe aldı. Mesut Balın ve Emine Yurtaş isimli iki Genel Sekreter Yardımcısı sırayla iki hafta içerisinde işten çıkarıldılar. Önce Emine Yurttaş'ın çıkışı verilirken, geçtiğimiz hafta içerisinde de Mesut Balın çıkışı verildi. ÇTSO yönetimi böylece son bir yıl içerisinde üç genel sekreter yardımcısı işe alıp, kısa sürelerde tekrar çıkarmış oldu.
ŞARTLARI UYMUYORMUŞ
Genel Sekreter Selma Uğurlu'nun emekliliğini istemesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Nursema Salman'ın da yılbaşında iş akdinin fesh edilmesi sonrasında hızlı bir şekilde alınan iki genel sekreter yardımcısının da kısa süre içerisinde işten çıkartılması, akla geçen yıl Mayıs ayında Genel Sekreter Yardımcısı olarak Oda'ya alınan Mesut Demirtaş'ı akla getirdi. Demirtaş da iki aylık çalışmanın ardından 'Şartları uymuyor' denilerek tekrar işten çıkarılmıştı. Son iki Genel Sekreter Yardımcısının da şartlarının uymadığı ileri sürüldüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerim Tanir - 11 yıl önce
sorun yardimcilarda degil sorun baskanda baskanin acilen gitmesi gerekiyoe