ÇTSO yetkilileri Edirne’de fuara katıldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, Edirne TSO’nun düzenlemiş olduğu Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı’na katıldı

ÇTSO yetkilileri Edirne’de fuara katıldı
25 Temmuz 2016 Pazartesi 16:47

KOZUVA VE SEÇKİN KATILDI
 
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu yıl 16.'sını düzenlediği Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı’na katıldı. Fuar açılışında Çerkezköy TSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin yer aldı.
 
20 TEMMUZ’DA AÇILDI
 
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu yıl 16.'sını düzenlediği Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı’na katıldı. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın geleneksel olarak düzenlediği Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı bu sene 20 Temmuz 2016 Çarşamba günü açıldı.
 
STANTLAR ZİYARET EDİLDİ
 
Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin’in de protokolde yer aldığı fuar açılışında, Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Bulgaristan Edirne Başkonsolosu Vassil Valchev, Edirne Ticaret Borsası Meclis Başkanı Fedai Canım, Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emin İnağ, Edirne ili protokol mensupları stantları ziyaret etti.
 
EDİRNE VALİSİ’NE STANT HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ
 
Edirne Valisi Günay Özdemir’in ziyaretine de eşlik eden Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy TSO standı ziyaretinde de Vali Günay Özdemir’e stant hakkında bilgi verdi. Daha çok sektör temsilcilerinin ve konusunda profesyonellerin ilgisine yönelik düzenlenen Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı dün sona erdi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.