ÇTSO Yönetimi Akay’a başarılar diledi ​

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Seçkin ve beraberindeki heyet Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a nezaket ziyaretinde bulundu

ÇTSO Yönetimi Akay’a başarılar diledi ​
11 Ocak 2019 Cuma 10:02

MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Seçkin, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Arslan ve Rasim Bilgen ile ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel’i makamında ağırladı. ÇTSO Başkan Vekili Seçkin, Mart ayında yapılacak olan 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Belediye Başkan Adayı olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a başarılar diledi.

SEÇKİN’E BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ÇTSO Başkan Vekili Mustafa Seçkin’e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret sonunda Başkan Akay, ÇTSO Heyeti ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.