ÇTSO’da sosyal medyadaki yerini aldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için yaptığı yeniliklere bir yenisini daha ekledi. Yapılan yeniliklerden üyeleri haberdar edebilmek adına da, çağımızın aktif iletişim aracı haline gelen 'Sosyal Medya' kullanımına ÇTSO’da başladı.

ÇTSO’da sosyal medyadaki yerini aldı
07 Ağustos 2013 Çarşamba 08:58

HER İKİ HESAPTA 2500 ÜYEYE HİTAP EDİYOR
Çağımızın en önemli kitle iletişim aracı haline gelen Sosyal Medya, şahısların yanı sıra bir çok kurum ve kuruluş tarafından da aktif olarak kullanılıyor. Kurumlar, hitap ettikleri kitlelere anlık olarak duyurular yapabilmek adına Sosyal Medya'dan fazlasıyla yararlanıyor. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası da, kullanıma açtığı Facebook ve Twitter hesapları ile Oda'ya bağlı bulunan yaklaşık 2 bin 500 üyeye hitap etmeyi amaçlıyor.
İLETİŞİMİ ARTIRMAK ADINA SOSYAL MEDYADA DAHA AKTİF OLACAĞIZ
Konu ile ilgili bir açıklama yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Dünyada teknolojinin hızla geliştiğini belirterek; "Bizler de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak, gelişen teknoloji ve kitle iletişim araçlarına ayak uydurmak zorundayız. Sosyal medyada, gelişen teknoloji ile birlikte hayatımıza hızlı bir şekilde giren ve neredeyse hepimizin kullandığı bir mecra durumunda. Bu nedenle ÇTSO Yönetimi olarak, Üyelerimizle olan iletişimimizi artırmak adına sosyal medyada daha aktif olma kararı aldık" dedi.
ÜYELERİMİZ SOSYAL MEDYADAN BİZLERİ TAKİP EDEBİLİRLER
ÇTSO Yönetimi olarak göreve geldikleri günden bu yana birçok değişiklik yaptıklarını ifade eden Kozuva, "Bizler, siz değerli üyelerimizin teveccühleri ile göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli yenilikçi olmak için çaba sarf ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Yönetim olarak amacımız, yapacağımız yeniliklerle değerli üyelerimize yararlı olabilmektir. Bu vesile ile siz değerli üyelerimize bizlere gösterdiğiniz alaka için teşekkürlerimi sunuyor ve sizlerden Oda'mızın Facebook ve Twitter hesaplarını takip etmenizi rica ediyorum" diye konuştu.
ADRESLERİ AÇIKLADI
Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'na ait Facebook ve Twitter hesaplarını da üyeleriyle paylaştı. Kozuva üyelerin ÇTSO'yu Facebook'ta; facebook.com/cerkezkoytso, Twitter'da; twitter.com/Cerkezkoytso adreslerinden takip edebileceklerini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.